Tencere hakkında yardım lütfen

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Arkadaslar tencere seti alıcam.çelik mi alayım yoksa seramik Yada her ikisinide mi alayım siz naptnz kaçar tane aldınız bna fikir verirmisiniz

Ben bir çelik takım aldım 2 de teflon takım aldım ızgara,wok,kızartma,krep tavalarınıda ayrıca aldım

merhaba,

bence çelik set ve ayrıca teflon yerine seramik set almanı tavsiye ederim. bende öyle yapıcam. korkmaz tencere seti ve korkmaz natura 3 parça seramik tencere ve tava alıcam.. bu arada wok tavada neler yapabiliriz? uzak doğu yemekleriyle pek aram yok çünkü, işime yararmı acaba?

mutfağınızda muhakkak çelik tencere seti olmalı 'bence'.olmazsa olmaz.ama teflonu tavsiye etmem.ne kadar iyi marka olursa olsun çiziliyo ve hiç hoş olmuyo.bende seramik tencere tavsiye ederim.bende yeni evim için mutfağımda bazı şeyleri yenileyecem.ilk baştada tencerelerimi.çelik ve seramik.marka henüz belli değil ama takipteyim.vok tavam benimde var.ben mantar,et sote falan hafif sullu şeyler yapıyorum.benimki döküm ve yanma yapışma olmuyor kaşıkkla karıştırmak yerine vokla çevire çevire karıştırıyorum.ben seviyorum kullanmasını.illa şartta değil hani..

Kesinlikle çelik tencere seti alınmalı teflon olarakta bir pilav tenceresi vok tava ve 2farklı ebatlarda tavası seramik düşünmüyorum alırsam böyle tercih edicem inşallah

Tabiki her ikiside olmalı çeliğin yeri ayrı seramiğin yeri ayrı. Arkadaşlara katılıyorum teflon çok sağlıksız ayrıca bi süre sonra verilen paraya yazık oluyor. günümüz seramik kaplamalı olanlardan iyi bi kalite alabilirsin cem hariç çünkü cem'e merdiven altı diyorlar :)

çelik tencere takımı aldım 22 parçalık, 8 parçada teflon tencere seti aldım, bir ad teflon tava gündelik bir adet teflon pilav tenceresi bir ad seramik tava aldım valla ben biraz abarttım galiba

Bu teflon bu kadar sağlıksızdı madem senelerce seramik yokken ne yapıyodu bu sağlıklı arkadaşlar :)

Bu teflon bu kadar sağlıksızdı madem senelerce seramik yokken ne yapıyodu bu sağlıklı arkadaşlar :)

aynen cnm bende yazacaktım ama artık sinirim bozuluyo ya yeni çıkan şeyleri nasılda savunuyorlar offf hep teflonla büyüdük bişi olmadı şimdi seramik çıktı teflon alınca ölecekler sanki

bende hem çelik hemde teflon set var.ayrıca wok tava,sos tavası vs. alıcam ayrı olarak.seramik sette almayı düşünüyrm ayrıyetten... ama belki set yerine 1-2 parça ayrı seramik tencere ve tavada alabilirm

aynen cnm bende yazacaktım ama artık sinirim bozuluyo ya yeni çıkan şeyleri nasılda savunuyorlar offf hep teflonla büyüdük bişi olmadı şimdi seramik çıktı teflon alınca ölecekler sanki

Markalar sürekli kendilerini geliştiriyor daha iyi şeyler çıkartıyor.teflon kullanan ölür demiyoruz .Ama çabuk çiziliyor .seramik daha kullanışlı diyoruz.

Gamzecim o markalar daha neleer neler çıkartır seramikte kötülenr merak etme sen Çok merak etdim seramikte alacağım bu seramik takıntısı nedir anlarız

bende bu konuda yorum yazdığım için cevap vermek istedim.ben teflon için sağlıksız demedim.uzun ömürlü olmuyor dedim.çünkü rahat kullanılmıyor.ben teflon set almamıştım.pilav tenceresi ve tava almıştım.sadece pilav pişirip tahta kaşık kullanmama ve özenle kullanmama rağmen çizildi.annem hiç mutfağına sokmadı teflonları.bende denedim ama memnun kalmadım.ayrıca herkesin yaptığı yoruma sinir bozup tartışmaya dönüşmesinede hiç gerek yok.burda herkes fikrini tecrübesini paylaşıyor.hepimiz aynı fikirde olmak zorunda değiliz.

Zaten ortada bir tartışma yok fikir ayrılığı var sadece :)

benceee bi çelik birde seramik setin olsun onun haricinde güzel et yemeklerin için bitane döküm tenceren olsun
krep,vok,balık gibi tavalar ekstra şeyler yani bak kendine eğer kullanırım diyosan al ihtiyacın yoksa alma ben öyle yapacağım sonra fazlalıklar dert oluyomuş

çelikleri de seramikleri de Korkmaz aldım. Çelikler Korkmaz Vertex, seramikler de Korkmaz Natura :)

çelikleri de seramikleri de Korkmaz aldım. Çelikler Korkmaz Vertex, seramikler de Korkmaz Natura :) Bu arada döküm bi tane aldım Lava marka çok kaliteli görünüyor. Krep tavası fissler, seramik tavalar ve fırın tepsisi dde korkmaz natura. küçük bi tava alırsam onu moneta ceramica 01 alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…