Tavuk Yemekleri Tenekede tavuk (hımmm)

tenekede tavuk yedinizmi

• Ankete Katılan
    146
bizde bunu pikniklere gittiğimizde genelde yaparız canım birde biz altına küçük tepsiyi ortasından delip koyuyoruz kendi yağınla pilav pişiriyor babam süper oluyor

bizde bunu pikniklere gittiğimizde genelde yaparız canım birde biz altına küçük tepsiyi ortasından delip koyuyoruz kendi yağınla pilav pişiriyor babam süper oluyor

allah alla
plavı nasıl yapısonuz tepsinin içine yıkanmış pirink tuz koyup kapatıyomusun merak ettim
tam tarif edersen denerim muhakkak
ama bende dibine patates ve sogan koyrım
süper pişer
[/COLOR

allah alla
plavı nasıl yapısonuz tepsinin içine yıkanmış pirink tuz koyup kapatıyomusun merak ettim
tam tarif edersen denerim muhakkak
ama bende dibine patates ve sogan koyrım
süper pişer
[/COLOR

Tepsi yada kek kalıpları varya tavuğu geçirdiğimiz odunu folyoyla sarıyoruz sonra prinçleri yıkayıp koyuyoruz üzerinede su süper oluyor tavsiye ederim...

hııımmmm canım çekti gece gece.. birkaç kere yedim ve muhteşem diyebilirim.

TENEKEDE TAVUK

çok merak ettim ve netten baktım ,işte bu da yapılış videosu ,gerçekten güzele benziyor ,yaz gelsinde yapalım .ellerine sağlık canım..

her pazar vaz gecmediğimiz bi tavuk pişirme orneği çok da leziz oluyor herkese tavsiye ederim
ellerinize sağlık tşk ederiz

biz cingan tavuğu diyoruz kaydirigubbakcemile3
tadi çok güzel tavsiye ederim babam çok yapardı bize

$1.webp
Deli dana hastalığı çıktığı zamanlar piknikde yenişdim.Harikaydı.Millet kırmızı etleri yedi ben annemle tenekede tavuk :)

geçen sene yemiştim....
süper ötesi en kısa zamanda denemem gerek...
ellerine sağlık teşekkürler tarif için...

benım de bir arkadaşım yapmıştı resimlerini gösterdi ve cok leziz olduğundan bahsetmişti.Ben de denicem bakalım.

Back
X