• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tenfiz Davasi

AyParCaMM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
542
2
96
45
Almanya
Ben cifte vatandasim ve almanyada bosandim fakat türkiyedede tanitmam gerekiyormus yani tenfiz davasi acilmasi gerekiyormus, Almanyada bosanma kagitini yeminli tercümana tercüme ettirip konsolosluktan mühür alip türkiyede tekrar dava aciliyormus ama türkiyedeki islemler tam olarak nedir ve avukat gereklimi avukat olmadan olmazmi??
Biri bana yardimci olursa cok sevinirimm...
Iki ay sonra Türkiyeye gidiyorum ve halletmek istiyorum bu isi

Ben cifte vatandasim ve almanyada bosandim fakat türkiyedede tanitmam gerekiyormus yani tenfiz davasi acilmasi gerekiyormus, Almanyada bosanma kagitini yeminli tercümana tercüme ettirip konsolosluktan mühür alip türkiyede tekrar dava aciliyormus ama türkiyedeki islemler tam olarak nedir ve avukat gereklimi avukat olmadan olmazmi??
Biri bana yardimci olursa cok sevinirimm...
Iki ay sonra Türkiyeye gidiyorum ve halletmek istiyorum bu isi

bahsettiğiniz evrakları hazırladıktan sonra dilekçe ile tenfiz davasını açıcaksınız.Zaten evraklarda herhangi bir eksiklik olmazsa ilk celse biter.Avukatsız yapabilirsiniz ama uğraşmak istemem diyorsanız başka.

Back