- 31 Mayıs 2013
- 92
- 9
- 298
- Konu Sahibi esraaslandogdu
-
Koyu tonlar beyaz gösterir..
Sevgili KK bayanları :) kendi saç rengim kumral ve dün papatya suyu yapmak gibi bir hata yaptım saçım 1 2 ton açıldı ama çok cansız durdu ben ten rengimi daha beyaz göstercek bir renk istiyorum ama açık tonlar mı koyu tonlar mı daha beyaz gösterir karar veremedim ya da başka tonlar tabi :) kendi kullandığınız ya da çevrenizde gözlemlediğiniz teni aydınlık gösteren saç renkleri nelerdir bana renk konusunda yardım eder misiniz?
Kesinlikle siyah teni bembeyaz gösteriyor
koyu kumral üzerine balyaj nasıl olur ki
Siyah renk de sert ifade veriyor ama... Bakır renkler esmer teni açar bence
Tenim açık buğday beyaz arası ama bembeyaz dursun istiyorum papatya suyuyla açınca turuncumsu oldu biraz umarım eski haline döner hiç sevmedim çünkü bakır da turuncu gibi biraz olmaz heralde
Pardon o zaman, sen zaten beyaz tene yakınmışsın...
Bence hiçbir şey yapma, bir süre sonra gözün alışır
Hay Allah, çok turuncu olmadıysa bir kaç paket röfle attırsan o amelelik ortadan kalkabilir.
Kuaföre danış emi canım[/QUOTE
:):) evet saçım dinlensin biraz eski haline dönmezse gitcem kuaföre ama ne renge çevirsem bilemedim koyu renkler mi açık renkler mi pişman olmuycam bişi yaptırmak istiyorum :)
Fotoğrafların renk farkından öyle görünüyor. Koyu renk daha açık gösterir. Ama çok beyazsan siyah yaptırma çok yapay oluyor. Koyu kestane güzel olabilir.
Miranda Kerr'in koyu renk saçları hep doğal hem zarif, şık duruyor aslında kendi saçımı ki yoksa boya mı :44:
Koyu kumral ama balyajlı onun saçları genelde. Hafif doğal bir balyajı olduğu için baya hoş duruyor. Baktım da şimdi bazen daha açık bazen daha koyu.
Sarı da yaptırmış ama koyu renk balyajlı hali daha kaliteli gösteriyor sanki :)
Çok beyaz tenli biri olarak koyu saç her zaman favorim. Çok tavsiye ediyorum. Ama değişiklik olsun diye nedense sarıya doğru kaymaktayım :)
Yaz geliyor tabi hemen saçlar gösterir kendini :)))
Yok ya yazdan değil değişiklik ve boya hevesimden ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?