Moda Haberleri Teninize Uyumlu Renkler

  • Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • #1
teninizle uyumlu renkler

--------------------------------------------------------------------------------

Kimimizin gardırobunda siyah renk ağırlıktayken, kimimiz canlı renklerden vazgeçemeyiz. Bazı renkler bizi daha canlı kılarken, kimi renkte soluk, sağlıksız dururuz. Bütün bunlar cilt ve ten rengine göre değişiyor. Florya'daki Colony Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu konuya değinerek, 'Renklerin hayatımıza etkisi' çalışmasıyla müşterilere giymeleri gereken renkler konusunda bilgi veriyor.

Astro Yaşam Koçu ve Renk Enerji Terapisti Şebnur Kuran Balcı da tene göre hangi renklerde kıyafet kullanılması gerektiğini anlatıyor.

Esmerlerin rengi siyah ve beyaz Koyu renk saç ve gözlere sahip olan kişilerin renkleri arasında siyah ve beyaz geliyor. Esmer tenli kişilere çok fazla koyu renk önerilmez. Mavi, turuncu, kırmızı, pembe ve altın sarısı renkler ise en çok onlara yakışır.

Kumrallar için mavi ve yeşil. Kumrallara ise hiç kuşkusuz en çok mavi ve yeşil tonları yakışır. Siyah ve beyaz ise uzak durmaları gereken renklerdir. Onlar yerine krem ve açık kahve tonları tercih edebilirler.

Sarışınlar kırmızı ve lacivert Sarışınlar enerjilerini; lacivert, yeşil, mavi, kırmızı ve beyaz renklerle ortaya çıkartabilirler.

Kızıllara bronz, bordo ve mor Bronz, kırmızı, bordo, kahverengi ve mor rengi rahatlıkla kullanabilen kızıllar, maviden ve siyahtan uzak durmalı..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • #2
Esmerim ve gerçekten kırmızı, lacivert ve siyah çok yakışıyor.... özellikle kırmızı renk sırf benim için yaratıulmış sanki...:ddd
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • #3
nasıl olur ya hiç esmere siyah yakışır mı daha da kapatır.beyaz da sırıtır diye düşünüyorum.Beyaz içinde başka renkler olursa gidebilir.Uzmanları anlamadım gitti.Bazı sivriler karizmatik olyim diye kapkara ceket kapkara gömlek sivri uçlu ayakkabi giyiniyor kendi de esmer gözüm kamaşıyo gündüz vakti.E aibicim ne diyim ben güzelim gök mavisi lacivert varken geceye dönmek niye?Ha gece sahne aliyosan o başka.. oh yooo!Zevkler tartışılmaz ama benim gördüğüm bu.Ha benim ivrenç şeylerim yok mu var oooohoooo kırmızı balerin ayakkabim mesela.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • #4
Bende esmerim kırmızıyı hiç yakıştıramıyorum ben genelde Mavi pembe yeşil gibi açık tonları yakıştırıyorum siyahta yerine ve kıyafetine göre yakışıyor bence ..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • #5
Ablamda esmer ve kırmızı iğrenç oluyo. Dahada esmerleştiriyo sanki. Ben buğday tenliyim herşeyi yakıştırıyorum kendime
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • #7
pembe beyaz tenlilere, kırmızı açık buğday ve beyaz tenlilere ( koyu tende çok kotu oluyor gerçekten ) mavi yeşil gibi canlı renkler herkese gidiyor diye düünüyorum
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • #8
kırmızıyı esmerlere hiç yakıştırmıyorum ama beyaz gelinliğin içeisinde çok güzel görünüyolar
bir beyaz tenli olarak kırmızıyı kendime acayip yakıştırıyorum, turuncu da çok iyi gidiyo
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…