Tepeden tırnağa herkes yaralı

Siyahhhkelebekkk

Deli kadınlar güzel sever .
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
160
228
18
30
Sezen aksunun şarkısını dinledikçe kk deki arkadaşlarım aklıma geliyor. Tabiki başta kendim sorunlarım acılarım yorgunluklarım . Son zamanlarda erkeklerden mağdur olan okadar çok kadin varki helede manevi olarak duygusal olarak . Her birini ağlayarak okuduğum kendimden birşey bulduğum neden sadece kadinlar bukadar naif neden kadinlar bukadar güçlü olmak zorunda ? . Sağolsun analarımız atalarımız yüklemişler bize sorumluluğu yuvayı dişi kuş yaparmış. Yaptığımız yuvalara s'çtılar hepimiz yorulduk kırıldık . Ahımızı aldılar umarım ben gibi ruhen acı çeken mutsuz olan yorgun olan tüm arkadaşlarım bunun üstesinden gelir. Sorum yok sadece sessiz bir haykırış çok mutsuzum

Hiç sorma, haykırmak istiyorum.. Eski mesajları yazmışım okuduk okudum okudum agladım o kadar seven uğruma neleri göze alan neler yazan adam şuan en ufak bir şey e kızan bağıran biri oldu dayanacak gücüm kalmadı.. Evladımn üzerinde yemin ettim böyle gidersen evden ayrılacam dedim sadece 'ok' yazdı.. Sözün özü yaralıyım...

En çokta zoruna giden insanin bi zamanlar seninle birlikte olmak içn can atan insanin nasil bukadar değiştiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…