arkadaşlar,eşimin babasıyla ortak cafesi var.ama babası ilgilenmez eşim işletio.geçen pazar beraber cafeye gittik.babasının arkadaşıda x die bi personel var işletmeci gibi orda bende tanıorum ama samimiyetim yok onun oturduğu masaya eşim gitti oturdu bende tabi arkasından.(bunada bozuldum tabi) neyse bişiler yedik daha yediğimiz bitmemiştiki ayakta bi grup müşteri bziim oturduğumuz yerdeki masalara baktı yer yoktu napsakki die konuşurlarken x bey buyurun siz buraya oturun biz yabancı değiliz dedi ve kalktı tabi haliyle bizde kalktık tabaklarımız eşimin elinde.tam kalkarkende müşteri velinimetimizdir dio bana.benimde orda bi ağırlığım var bişi diyemedim sorun olmasın die.içimde kaldı ama.başka yere oturalım dedi bende eşime hadi gidiyoruz yürüyelim dedim hiç ona bakmadanda çıktım ordan kusura bakmayın ya falan dedi eşimde abi ne olcak ya sende gibilerinden konuştu.ben acayip bozuldum orası bizim yerimiz o çalışan ve bende haftada hatta iki haftada bir bi saatliğine oraya giden biriyim.azıcık pazar keyfi yapayım demiştim çünkü yoğun çalışan biriyim.bide otururken burası ne güzel bu tarafa hiç geçmemeiştim demiştim şaşırmışlardı.sizce abartıyormuyum. eşim bozulduğumu anladı ama bişi yapmadı tabi.