• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepkiniz Ne olur??

zbak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
34
0
36
Adana
Erkek arkadaşınızla ayrılıyorsunuz ve size almış olduğu Hediyesini geri istiyor maddi olarakda değerli bir şey Tepkiniz nasıl olur ve onun için ne düşünürsünüz?????
Düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ederim...

sizi değersiz görmüş ki böle birşeyi yapmaktan utanmamış demek oluyor bu..yoksa kim değer verdiği bir insandan ayrılcak olsa da böle bırseyı ıster ...sizde fazla deger vermeyın hatta onun ıstemesıne fırsat vermeden sız gerı verseydınız keske ben olsam ole yapardım ...

Yaptığı çok ayıp. Erkek davranışı değil.

Hediyesini hatta daha önce ufaklı tefekli ne verdiyse hepsini iade edin.

Tepe tepe kullansın.

ayrılacağımı söyler söylemez isteyince tabi bunu düşünmeye fırsatım olmadı

sizi değersiz görmüş ki böle birşeyi yapmaktan utanmamış demek oluyor bu..yoksa kim değer verdiği bir insandan ayrılcak olsa da böle bırseyı ıster ...sizde fazla deger vermeyın hatta onun ıstemesıne fırsat vermeden sız gerı verseydınız keske ben olsam ole yapardım ...

ayrılacağımı söyler söylemez geri istedi ayrılalım dedim senden bir şey istiyorum sana aldığım küpeleri geri veriir misin dedi direk senin aldıklarınıda ben sana geri veriirm dedi çünkü o küpeleri ne hayallerle almıştım dedi

Yaptığı çok ayıp. Erkek davranışı değil.

Hediyesini hatta daha önce ufaklı tefekli ne verdiyse hepsini iade edin.

Tepe tepe kullansın.

6 ay boyunca sevgiliydik bana sadece küpe hediye almıştı birde bir tane badi ama onu birlikte gezerken ben beğendim o parasını ödemişti 13 tl küpeler altın olmasaydı istermiydi acaba çok kırıldım çokkk

çok kötü bir durum gerçekten ben şahsen utanırım söylemekten öyle bir şeyi anında çıkarıp eline verirdim al başını yesin küpelerin :47:

ayrılmakla dogru bir karar almısız diye dusunurdum heralde heleki su para mevzuları beni acayip sogutur karsı tarafdan

ayrılacağımı söyler söylemez geri istedi ayrılalım dedim senden bir şey istiyorum sana aldığım küpeleri geri veriir misin dedi direk senin aldıklarınıda ben sana geri veriirm dedi çünkü o küpeleri ne hayallerle almıştım dedi

6 ay boyunca sevgiliydik bana sadece küpe hediye almıştı birde bir tane badi ama onu birlikte gezerken ben beğendim o parasını ödemişti 13 tl küpeler altın olmasaydı istermiydi acaba çok kırıldım çokkk

Şimdi anlaşıldı neden istediği ; sadece duygusal ağırlıktan dolayı istemiş.

Ayrılmak istemediği için, anlam yüklediği hediyenin sizde kalmasının anlamının olmadığını söylemek istemiş.

Altın olduğundan ya da başka birşey düşündüğünden istememiştir, söylediği sözle böyle düşünüyorum.

Son çırpınışlar adı verilebilir bu harekete.

ne hayallerle almış ama sizden ilk ayrılcağı anda da siz değilde onlar aklına gelmiş..tuhafff..

boşverin takmamaya çalışın ya.. verin gitsin alsın küpeleri ya.. umursamıyor gözükün...

Böyle bir insandan ayrılmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha anlar ona ait ne varsa değerli değersiz hepsini iade ederim.

Onun istemesine gerek kalmadan ben zaten geri verirdim.

bahaneside sacma ben o kupeleri ne hayallerle almıstım diye birsey varmı o anda aklına gelmis olmasıda tuhaf o kupeler altın degilde gumus olsaydı istermiydi acaba diye dusundum:31:

onunlaa musait bir yerde bulusur o degerli hediyeyii gözünün önünde çöp kutusuna atardımm

alsın ordan :47::47::47:

onunlaa musait bir yerde bulusur o degerli hediyeyii gözünün önünde çöp kutusuna atardımm

alsın ordan :47::47::47:

iş yerine kargoladım.bugün tutumuş beni arıyor aptall neden aradın yazdım seninle konuşmak istiyorum yazmış....cevap vermicem değmez çünkü

salak ya geri istenır mı hediye erkeklık gururuda yokmus onun salla gıtsın ama ben olsam belırtırdım ...cok ılgınc yanı ayrılalım dıyınce aklına ılk bu mu geldı derım...

sana deger vererek almis o kupeleri:( zaten sana deger vermeseydi altin diil baska birsey alirdi.ayrilik zoruna gittigi icin sacma bir tepki vererek kupeleri istemis zanimca.

Back
X