Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi değersiz görmüş ki böle birşeyi yapmaktan utanmamış demek oluyor bu..yoksa kim değer verdiği bir insandan ayrılcak olsa da böle bırseyı ıster ...sizde fazla deger vermeyın hatta onun ıstemesıne fırsat vermeden sız gerı verseydınız keske ben olsam ole yapardım ...
Yaptığı çok ayıp. Erkek davranışı değil.
Hediyesini hatta daha önce ufaklı tefekli ne verdiyse hepsini iade edin.
Tepe tepe kullansın.
ayrılacağımı söyler söylemez geri istedi ayrılalım dedim senden bir şey istiyorum sana aldığım küpeleri geri veriir misin dedi direk senin aldıklarınıda ben sana geri veriirm dedi çünkü o küpeleri ne hayallerle almıştım dedi
6 ay boyunca sevgiliydik bana sadece küpe hediye almıştı birde bir tane badi ama onu birlikte gezerken ben beğendim o parasını ödemişti 13 tl küpeler altın olmasaydı istermiydi acaba çok kırıldım çokkk
ayrılacağımı söyler söylemez geri istedi ayrılalım dedim senden bir şey istiyorum sana aldığım küpeleri geri veriir misin dedi direk senin aldıklarınıda ben sana geri veriirm dedi çünkü o küpeleri ne hayallerle almıştım dedi
onunlaa musait bir yerde bulusur o degerli hediyeyii gözünün önünde çöp kutusuna atardımm
alsın ordan![]()