Terapi mi almalıyım sizce?

155555sff

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
37
Puanlar
3
Evliligim sürmedi, mutlu çift görsem üzülüyorum. Kendimle kiyasliyorum.Ehliyeti alamadım. Tek basarim kendime çok çalışıp 1+1 apart almak kira alıyorum ondan. Restaurantta çalışıyordum, bulaşık, servis hep bendeydi. Aşçı gitti, kışın iş azaldı, patron ikimiz çalışacağız dedi. Buraya da konu açmıştım. Sonra beni bir anda çıkardı. Döner kesemiyorum istesemde yeni eleman döner kesiyormus diye beni çıkardı. Yeni eleman da ilk iş gününde gelmedi, beni aradı patron geri gel diye. Bende gitmedim. Sonuçta yeni eleman işe gelse beni aramayacakti. Ara ara otele yardım ediyorum. Fabrika alımları yaza doğru artar. Fabrikaya girerim onda sıkıntı yok. Ailem olmadı, devamlı işim olmadi. Eski şahis pismanlik gösterse, kaybettiğim özgüvenimi geri kazanacağım gibi hissediyorum. Terapi mi alsam, hiç almamıştım? Bazen hiç bir şey yapasim gelmiyor, sürekli uyumak istiyorum. Eski şahıs beni çok asagiladi. Bazen diyorum haklı miydi ki beceriksizmiyim diye. Eskiye aşırı bir kin duyuyorum. Sürekli bilincim geçmişi kusuyor, hatırlayamadığım şeyleri bile aklıma getiriyor. Eski şahsın dediklerini. Eski şahsın çok kötü olmasını istiyorum tabii bisey yapmıyorum ama eskiden kurtulamadım. Diyeceksiniz zaman geçti Unut ama elimde değil.

Aşağılanmış bir insanın zihni böyle çalışır geçmişi tekrar tekrar kusar sesi kesilmez. Bu bir zayıflık değil psikolojik olarak yaralanma belirtisi. Terapi de bu noktada lüks değil ihtiyaç ama sen ya da psikolojin bozuk diye değil başkasının seni bozduğu yerleri onarmak için Ailesi olmadan Sürekli işi olmadanAşağılanarak
hayatta kalmış bir kadınsın.
Bu güç sessizdir ama gerçek bir güç. O yüzden herşeyi bir kenara bırak ve kendin için yaşa. Önce kendin sonrası sonra

Biri size beceriksiz dediğinde öyle olmuyorsunuz,pek çok insanın hayali olan evi bile almışsınız,sağlığınız yerinde şu hayatta tek sorumlu olduğunuz kişi kendiniz çalışır ,ayaklarını, üstünde durur,turlar tatiller imkan dahilinde keyfiniz kahyanız kendiniz ne isterseniz onu yaparsınız

Terapi almaya başladım, beni çıkaran patron eşini bile devreye soktu, gel diye bende başka bir iş yerine geçtim, daha büyük bir yere herkes işini yapıyor. Sosyal medya kullanımı azalttım, ordakilerin çoğu sahte ama ne bileyim etkileniyorum. Eski şahsıda Allah'a havale ediyorum. Tek tük adaylarim var, boşandıktan sonra kimseyle.gorusmedim şimdi gorusucem. Sağolsun ailem çok iyi , ailemde kira da olmayınca para biriktirme olasılığım yüksek. Kazandigimi hep kendime harcıyorum.

Harikasınız tebrikler güzel aşama kaydetmişsiniz

`