<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1180166" data-quote="deva-12" data-source="post: 79210836"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=79210836"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-79210836">deva-12 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
1 yıl ama başka konular çalıştık takıntımı daha yeni geldik<br />
<br />
klinik psikologdan alıyorum ilk önce psikiyatriye gittim belli dönem ilaç kullandım , terapi gördüm ilaç kesildi o psikologla anlaşamadım başka bir psikolog buldum . Öfke panik atak falan vardı bazı başka şeyler de vardı onlar çözüldü diyebilirim takıntı konusu daha yeni geldik . Ama benim kafam çok yoruldu emdr travma tedavisi alıyorum . Doğumdan sonra iyice takmalarım arttı . Şöyle biri bana bir şey diyince çok içselleştiriyorum her an biri bana kızabilir beni haksız çıkarabilir üstüme gelebilir yalnız kalırım korkuları oluyor . Bir de içimde sanki ben korku ve kaygısız yaşayamam hisleri . Aniden ölüm korkusu olumsuz düşünceler geliyor
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>Sizi çok zorluyorsa duygularınız, tekrar bir psikiyatra görünüp danışın. İnanın ilaçlar öcü değil, baktınız rahat nefes aldırmıyor kaygılarınız, doktorun verdiklerinden alırsınız dinlenirsiniz biraz. Yine terapiye devam edin, elbette bütüncül bir yaklaşım en sağlıklısı olacaktır. Beslenmenizden tutun, spor yapmanız, doğal mutluluk hormonu salgılamanız için gerekli rutinleriniz olmalı. Çekinmeyin öyle ilaç alıyorum hastayım moduna da girmeyin, hepimiz bazen çeşitli kaygılar yaşıyor, gereksiz düşüncelere dalabiliyor, yoruluyoruz. İhtiyacınız varsa, alın, geçin.</div>