Terapistimle yaşadığım sorun bir fikir istiyorum siz olsanız napardiniz?

Tomris_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
32
27
38
29
Merhaba. 6 aydir ayni terapiste gidiyorum. Bu son gidisimle annemle beraber aldi bizi iceri. Bir konu konusuyorduk ben başka konuya atladım. Ağlamaya başladım ve dedim ki annem ben erken doğduğum için beni sucluyor ben mutlu değilim babamin kizi olmaktan bu kadar rahatsız olcakti benden önlemini alsaydi dedim. Psikologum şu an çok saçma birşey söylediğinin farkindamisin dedi. Donup kaldim. Konuyla alakasiz bambaşka birşey bu dedi var olan konuya geri döndük. O gece hic rahat uyuyamadim ona da soramadim. Annemle saygisiz konuştuğumda ise ceza almam gerektigi kararlastirildi. Mesele ertesi gün gezmeye gitmemek gibi. Bende orada kabul ettim ama sonra çok kötü hissettim kendimi. Annemin hatalarini da soyluyordu adaletli bir şekilde
Içim çok huzursuz bunu terapistime nasıl söylerim çok bunaldim

Bunlarin disinsa bana gerçekten çok faydasi dokundu şu an ondan çok utanıyorum

işinin ehli olmayan biri belli ki,hiçbir danışman danışanına"saçma" kelimesini kullanmaz;danışanının söylediği her fikre önem verir kesinlikle başka bir psikologla devam et yoluna

işinin ehli olmayan biri belli ki,hiçbir danışman danışanına"saçma" kelimesini kullanmaz;danışanının söylediği her fikre önem verir kesinlikle başka bir psikologla devam et yoluna

Terapist dediğin insanı azarlamaz, düşüncelerine saygı gösterir dinler. Seninki değişikmiş...

Bunlarin dışında bireysel seanslarimda çok memnundum maddi manevi bütün emeklerim boşa gidecek yahu

o zaman biraz daha devam et;rahatsız edecek başka bir sözü tavrı olmazsa unut öbür kötü günü

o zaman biraz daha devam et;rahatsız edecek başka bir sözü tavrı olmazsa unut öbür kötü günü

Gözümde kaktus çiçeği gibi şu an çok üzgünüm. Bu dediginiz fikir harika bunu yapabilmek isterim . Yapamazsam da yapcak birsey yok artik
Bende de birşey var biri ben ağlarken ya da düşüncelerime saygi duymadiginda kendimi ona bir daha asla açamıyorum

hepimiz öyleyiz saygı duyulmadığını hissettiğimizde kendimizi kapatırız;işte başarılı biri sana böyle hissetirmezdi bu yüzden değiştir onu dedim

İlginç yargilamis resmen.ceza da ne demek ayrica? Sen de ona birgün de ki ,cok sacma sapan tavsiyeler veriyorsun farkinda misin.:KK66:

Merhaba. 6 aydir ayni terapiste gidiyorum. Bu son gidisimle annemle beraber aldi bizi iceri. Bir konu konusuyorduk ben başka konuya atladım. Ağlamaya başladım ve dedim ki annem ben erken doğduğum için beni sucluyor ben mutlu değilim babamin kizi olmaktan bu kadar rahatsız olcakti benden önlemini alsaydi dedim. Psikologum şu an çok saçma birşey söylediğinin farkindamisin dedi. Donup kaldim. Konuyla alakasiz bambaşka birşey bu dedi var olan konuya geri döndük. O gece hic rahat uyuyamadim ona da soramadim. Annemle saygisiz konuştuğumda ise ceza almam gerektigi kararlastirildi. Mesele ertesi gün gezmeye gitmemek gibi. Bende orada kabul ettim ama sonra çok kötü hissettim kendimi. Annemin hatalarini da soyluyordu adaletli bir şekilde
Içim çok huzursuz bunu terapistime nasıl söylerim çok bunaldim

Bunlarin disinsa bana gerçekten çok faydasi dokundu şu an ondan çok utanıyorum

terapist sonuçta? belli ki bir bildiği var sen bunu açıkça ona söyle bu kadar da dert etme.

Back
X