benim babam terazi burcu oldugu icin hakiinda bahsedebilirim sanirim cunku burcunun ozelliklerini tasir. oncelikle annemle nisanli olduklari donemde yapmadigi sey kalmamis annemi gorebilmek icin kisacik bir sure olsa bile bulusmak icin birsuru ugrasmis durmus. bu adamlarin sanatsal yonleri de oldugu icin gencliklerinde her mektupta bir siir yazarmis babam , ama tabii evli barkli olunca geciyor bu durumlar :) kisilik olaraksa bir kere asiri merhametlidir , yumusak baslidir bir de o yuzden baskasi tarafindan hemen yola getirilebilir, bu biraz sknti yaratiyor ama yaslandikca bu huyunu kendi degistirmeye basladi. ev yasami olarak da yumusak baslidir genel anlamda sabirlidir ama eger sabri tasarsa cok fena patlar ama bana sorarsan her daim yanip sonendense boylesi daha iyi hem tanidikca sabrini tasirmamayi ogreniyorsun :) terazi erkegi bence iyidir yeni sevgili oldugunuz donemde de seni cok mutlu edecegini dusunuyorum , tabii herkesin karakteri farklidir ama burclar ayni oldugu icin anlatayim dedim umarim faydam dokunmustur :)