Bu ilişkide Boğa burcunun inatçılığı sorun olabilir. Siz Terazi esnek ve uzlaşmaya yatkınsınız dır, fakat Boğa kesinlikle sabit fikirlidir. Ona bir şey kabul ettirmek isterseniz erken davranmalısınız, bir kere karar verdikten sonra asla fikrini değiştirmez.
aynen böylemafoldumben
boğalar kadar inatçısını hiç görmedim. cidden bıktırıcı derecede çekilmez oluyor bazenn
Herkese merhaba..
Yardım edin bana bu boğa inatçısıyla napıcam ben
daha çok yeniyiz 3 ayımızı dolduruyoruz ilk bir ay rüya gibiydi tam bir romantik, sürekli mesajlar atar sürekli beni düşünürdü,,
geçenlerde bi yanlış anlaşılma oldu aramızda ne kadar anlattıysam da anlamıyo kendi bildiğini okuyo ve küçücük birşeyi çok fazla abarttı iki gün konuşmadı
şimdi ise tam bi felaket doğru dürüst mesaj atmaz, kıskanç herşeyi sorguluyo ne onunla oluyo ne de onsuz terazi burcuyum bende hiç uyumlu değiliz sanırım ama seviyorum keratayı
6sene önceki konuyu hortlatmışsın: DD
boğa ile inat bir bütündür anacım: )
benim eşimde boğa, kıskançlık inat...
hatta çok zorlamaya çok inadada gelemezler...
seninki yine 3.ayda küsmüş, inanırmısın benimki ilk tanıştığımızda küstü bana nedensiz yere: D
bende neymiş bu böyle dedim, küserse küssün aramicam dedim,
2gün sonra kendi aradı niye aramıyorsun beni diye: )))
hem bişeyi kendi kafasına göre yanlış anlamış ozaman hemde inat etmiş, vay vay vay: )
ama öyle böyle 6sene geçti, 4senedir evliyiz, sevgi mühim nokta.
ama hala inattır hala kıskanç: ))))
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş canım.
onunla sürekli olarak bir inat içerisinde olma tavsiyem bu sana, terazilerde muhalefettir ya biraz.
boğalar inat kıskanç olsalarda eşlerine sadık olurlar genelde.
sadece burçta yetersiz olur bir insanı yada ilişkiyi değerlendirme de, burçtan önce gelenler var bence inanç merhamet hayırla sonuç bulup bulmaması kültür vs vs gibi...
denklik, uyum mühim...
bence herşeyin hayırlısı olsun, gerisi teferruat...
bir de kinci derler boga icin.. bu da terazi icin cok yorucudur..Bu ilişkide Boğa burcunun inatçılığı sorun olabilir. Siz Terazi esnek ve uzlaşmaya yatkınsınız dır, fakat Boğa kesinlikle sabit fikirlidir. Ona bir şey kabul ettirmek isterseniz erken davranmalısınız, bir kere karar verdikten sonra asla fikrini değiştirmez.
aynen böylemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?