Terazi kadinlarrrii 😅

yaseminy33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2025
9
5
1
31
Derdimizide dermaninida kedni yapan bizlerr ozel insanlarizz

Evet astrolojide de terazi kadınları için özel insanlar diyorlar. Biz diğer burçlar olarak dışlanmışız.. Ah, bu terazi kadınları da olmasa özel insan göremeyeceğiz
Bu yuzden variz

Öncelikle insanın çaba sarfederek sahip olmadığı, seçmediği, doğuştan gelen özellikleriyle övünmesi kadar aciz bir şey yok bence.

İkincisi şu burçlara bu kadar anlam yüklemeyin. Evet doğduğumuz zamanın üzerimizde bir takım etkileri olabilir ama bu tek tipe sığdırılamaz ve kişiliğimizin temelini oluşturmaz.

Derdini de dermanını da bulanlar burçtan ziyade kadınlar bence. Burçlara fazla anlam yüklemişsiniz Ben de her işimi kendim görebilirim, güçlü bir kadınım ama akrep burcuyum mesela, o zaman benim de akrep güzellemesi mi yapmam gerekir? Ayrıca bir terazi tanıyorum ki herşeye şikayet eder. Bilemedim

Terazi olmaktan çoook mutluyum ama kararsızlık boyutum yükselenimin de terazi olmasıyla birlikte en en ennn üst seviyeye çıkıyor. O biraz can sıkıcı
Yaaa bir de aynı gün doğmuş olalım sizle de tam olsun ben de yükseleni terazi olan ve terazi etkisinde doğmuş bir teraziyim kararsızlık en belirgin özelliğim

Çatlamayın abi terazi diiiliz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…