• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercih edilmemek ve yalnizlik

Aigerim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
361
172
103
31
Yalniz olmanin bir tercih olmaktan cikip tercih edilmemeye sebep oldugunu fark ettim. Bir nevi kisir dongu yani.
20 yasindayim, anlasilacagi uzere hayatimda kimse yok. Cok seciciyim, su ana kadar kriterlerime uygun bir kisi oldu, sevdim onu.
Sorunum su, kriterlerimden vazgecemiyorum ama bazen mantik cercevesinde degerlendirip biraz da sempatik buldugum birine sans verdigimde karakterler uyusmuyor. Cok acik sozluyum, cilve ve isve yapmayi hic bilmem, zaten hos ve sempatikten cok soguk ve mesafeli oldugum icin egreti durur diye dusunuyorum. Pek zarif degilim, narin hic degilim. Cok guzel olmasam da tipim siradan olmadigi icin dikkat cekiyorum. Cok begenip tanisanlar bile bir sure sonra ilgisini kaybediyor, yani kimse bana baglanmayi tercih etmiyor diyebilirim. Acaba cok ilgili gorunmemek icin asiri soguk ve ilgisiz mi davraniyorum? Ulasilmaz mi duruyorum yoksa ugrasmaya degmez diye mi dusunuyorlar ? Git gide ozguvenim eksilecek diye endiselenmeye basladim.
Sorun muhtemelen bende ama tam olarak ne bilmiyorum. Nasil davranmam gerekir?

Kriterlerinizi merak ettim..ve gorusmelerdr karsinizdakilere nasil davrandiginizi orneklendirirseniz belki bi lac yorum cikarabilirim

Daha 20 yasindasin. Gerçi 40 da olsan farketmez. Seni olduğun gibi sevecek birini bekle. İmkansız değil bence. Benim de aşırı kriterlerim vardı. Ama 24 de buldum :) nasip bu isler. İlle de görüşeyim niyetiyle kriterlerine zıt kimseyle de boşa görüşme derim.

Erkekler samimi vicik vicik kizlardan hoslaniyor genelde. Zor ve soguk kadinlarla ugrasmak istemiyorlar. Sikma canini senin gibi biri cikar karsina elbet..

Ben de 20 yasindayim ve ben de yeterince soguk bir insanim. Bir iki iliskim bu soguklugum yuzunden bitti hatta. cok sicak davrandigimi dusundugum halde. En son hoslandigim birisi vardi. Ama sevilmeyi hakeden bir evlat turu degildi. Acilmadim, kolumu keserim yine de yazmam modundaydim. Pismanda degilim. Kimse kimse icin kendini drgistirmek zorunda degil. Hele seni kendini baskalastirmaya calisarak sevecekse hic sevmesn. Kendin olmaktan vazgecme.

Kriterlerinizi merak ettim..ve gorusmelerdr karsinizdakilere nasil davrandiginizi orneklendirirseniz belki bi lac yorum cikarabilirim

Surekli mesajlasmak istemesi, gece arayip konusmak istemesi, kapris ve trip yapmasi sogutur beni.
Kirici elestiri yapan, saygisiz, ovulmekten cok hoslanan ve kendini her firsatta oven birine de katlanamam. Gereksiz elestiri, hemen samimiyet kurma cabalari, haddini asan espriler ve imalar da negatif etkili. Toplum icinde rencide edici konusan ya da ogut veren birine de katlanamam.
Uzun boy, duzgun diksiyon ana kriterlerim. Egitim durumunu onemsiyorum, kiskanc degilim kiskanc olmayan erkek tercihimdir. Kendimi kimse icin degistirmeyi dusunmem, tanisma asamasinda elestirilmekten hoslanmam. Boyum 1,70 ve kilolu sayilirim bu arada.

Daha 20 yasindasin. Gerçi 40 da olsan farketmez. Seni olduğun gibi sevecek birini bekle. İmkansız değil bence. Benim de aşırı kriterlerim vardı. Ama 24 de buldum :) nasip bu isler. İlle de görüşeyim niyetiyle kriterlerine zıt kimseyle de boşa görüşme derim.
Allah mutlulugunu daim etsin.
Sanirim benim yanimda kendilerini rahat hissetmiyorlar. Tanisan seversin ama disaridan cok kasinti gorunur dedikleri benim galiba :)

20 yaş için ağır bir başlık olmuş, herşeyin zamanı vardır. Demek ki daha doğru zaman gelmemiş. 20 yaş eğitim yaşıdır aslında.
Genel memnuniyetsizligim var ama egitim hayatimi olumsuz etkilemiyor.
Ozelestirilerim genelde agirdir ama bende firsatlari degerlendirme ve duygusal bag kurma yetisi eksik

Bende 21 yasindayim. 19yasimda ilk sevgilim oldu ve cevrem tarafindan begenilen biriyimdir ama kimse cesaret edemezdi konusmaya bile. Cunku bende sert yapiliydim, cilve vs bilmezdim, gorunus olarakta soguk dururdum ve acikcasi hicbir erkekte dogal olarak buz gibi birine yanasmak istemez... Bence biraz cevreni genisletirsen olur. Benim ilk sevgilim ve sanirim esim olucak darisi basina canim benim. Ben hep boyle ilki gec olanlarin daha mutlu olduguna inanirimm

Hep ben ben ben'sin. Bir insan bir başkasının peşinde niye koşsun? Karşılıklı olur bu işler. Sen kimseye sevgi beslemiyor değer vermiyorsan sana verilmemesi de normal. Biri bir diğerinin peşinde koşulsuz koşacak mantığı sağlıklı da değil zaten. Samimi buldun diyelim, samimiyet gösterirsin. Yani ilişkinde kaskatı her şeyi girişkenliği sohbeti sıcaklığı ilgili sadece karşındakinden bekleyen birisin gibi algıladım ben.
Ayrıca daha 20'sin. Çok evlenmeye meyilli bir giriş yapmışsın.

Çere çöpe her önüne gelene yazmamanın adı soğukluk oldu bu devirde ne yazık ki.
Sevgilisinden ayrılınca etraftaki en yakın karşı cinse alıcı gözle bakmamak seçicilik oldu.

İnsanın herkesi beğenmesi mümkün değil zaten. Kriterlerine uysa bile kalbin ısınmayabilir..o yüzden nasip diyip geçelim :)

Erkekler samimi vicik vicik kizlardan hoslaniyor genelde. Zor ve soguk kadinlarla ugrasmak istemiyorlar. Sikma canini senin gibi biri cikar karsina elbet..
Benim gibi olanlarla yas farki oluyor, geneli evlenme odakli bakiyor iliskilere :)
Yasitlarim da pesimden kosmak yerine daha guzelini, sempatigini aramaya basliyor.

Surekli mesajlasmak istemesi, gece arayip konusmak istemesi, kapris ve trip yapmasi sogutur beni.
Kirici elestiri yapan, saygisiz, ovulmekten cok hoslanan ve kendini her firsatta oven birine de katlanamam. Gereksiz elestiri, hemen samimiyet kurma cabalari, haddini asan espriler ve imalar da negatif etkili. Toplum icinde rencide edici konusan ya da ogut veren birine de katlanamam.
Uzun boy, duzgun diksiyon ana kriterlerim. Egitim durumunu onemsiyorum, kiskanc degilim kiskanc olmayan erkek tercihimdir. Kendimi kimse icin degistirmeyi dusunmem, tanisma asamasinda elestirilmekten hoslanmam. Boyum 1,70 ve kilolu sayilirim bu arada.
Biliyormusun dogru kisiyi buldugunda bu kriterler aklina bile gelmeyecek :)

Ayrıca konu sahibi seni tenzih ediyorum ama bay geldi, "gözelim ama bakmam diye yanıma gelmeye cesaret edemiyorlar" yorumlarından. :confused:
Kızlar tamam çok güzelsiniz, ulaşılmazsınız. Böyle diyen arkadaşlarım aradan on yıl geçti hala sevemediler; kendilerini sevmekten.

Evet evlenincede yada nisanlaninca agir ol .. Cok gulme vs diyorlar ...

Sizi esra erol la evlen benimle programina bagliyoruz.. Yayindasiniz :KK76::KK54:
Saka yapiyorum.. Cok guzel anlatmissiniz. 20 yasi gorunce acikcasi bukadar mantik cercevesinde cumleler beklemiyordum.. Allah gonlunuze gore versin..

Evet evlenincede yada nisanlaninca agir ol .. Cok gulme vs diyorlar ...

Sizi esra erol la evlen benimle programina bagliyoruz.. Yayindasiniz :KK76::KK54:
Saka yapiyorum.. Cok guzel anlatmissiniz. 20 yasi gorunce acikcasi bukadar mantik cercevesinde cumleler beklemiyordum.. Allah gonlunuze gore versin..
Amin, cumlemizin :)
Duygusal zekamdan supheliyim, mantikli olarak durumu kurtarma cabam var :)

Bahsettiğiniz kriterlerin pek çok kişi için geçerli olduğunu düşünüyorum. Daha 20 yaşındasınız acele etmeyin

Back
X