Tercih edilmemek ve yalnizlik

Surekli mesajlasmak istemesi, gece arayip konusmak istemesi, kapris ve trip yapmasi sogutur beni.
Kirici elestiri yapan, saygisiz, ovulmekten cok hoslanan ve kendini her firsatta oven birine de katlanamam. Gereksiz elestiri, hemen samimiyet kurma cabalari, haddini asan espriler ve imalar da negatif etkili. Toplum icinde rencide edici konusan ya da ogut veren birine de katlanamam.
Uzun boy, duzgun diksiyon ana kriterlerim. Egitim durumunu onemsiyorum, kiskanc degilim kiskanc olmayan erkek tercihimdir. Kendimi kimse icin degistirmeyi dusunmem, tanisma asamasinda elestirilmekten hoslanmam. Boyum 1,70 ve kilolu sayilirim bu arada.
Doğruyu söylemek isterim ki kriterleriniz yaşınızın üstünde bir olgunluk olduğunu gösteriyor.
Çok şükür kendi adıma hiç kriterim olmadı. Rabbimde gönlüme göre düşürdü.
Eğer bir insanı bu kriterlerinize göre belirlerseniz zorlaşır durum.
Çünkü kimse 20 yaşında bu kadar olgun düşünemez.
İnsanın devamlı mesajlaşmak istediği bir yaş.
Ama bence birazcık rahat bırakın kendinizi derim

Surekli mesajlasmak istemesi, gece arayip konusmak istemesi, kapris ve trip yapmasi sogutur beni.
Kirici elestiri yapan, saygisiz, ovulmekten cok hoslanan ve kendini her firsatta oven birine de katlanamam. Gereksiz elestiri, hemen samimiyet kurma cabalari, haddini asan espriler ve imalar da negatif etkili. Toplum icinde rencide edici konusan ya da ogut veren birine de katlanamam.
Uzun boy, duzgun diksiyon ana kriterlerim. Egitim durumunu onemsiyorum, kiskanc degilim kiskanc olmayan erkek tercihimdir. Kendimi kimse icin degistirmeyi dusunmem, tanisma asamasinda elestirilmekten hoslanmam. Boyum 1,70 ve kilolu sayilirim bu arada.
kilolu olmaz kesinlikle benim krıterim isterse agzıyla kus tutsun olmaz

Doğruyu söylemek isterim ki kriterleriniz yaşınızın üstünde bir olgunluk olduğunu gösteriyor.
Çok şükür kendi adıma hiç kriterim olmadı. Rabbimde gönlüme göre düşürdü.
Eğer bir insanı bu kriterlerinize göre belirlerseniz zorlaşır durum.
Çünkü kimse 20 yaşında bu kadar olgun düşünemez.
İnsanın devamlı mesajlaşmak istediği bir yaş.
Ama bence birazcık rahat bırakın kendinizi derim
Ben de rahat olmak isterim tabii ama kendimi cok rahat birakirsam hedeflerimden uzaklasirim. Mesajlasmaya, sonucsuz flortlesmelere,triplere harcanan zamani kayip olarak goruyorum. En az 10 yil daha okuyacagim icin hayati geciktirme luksum yok.
Allah hepimizin gonlune gore versin hep mutlu olsun insallah

Yalniz olmanin bir tercih olmaktan cikip tercih edilmemeye sebep oldugunu fark ettim. Bir nevi kisir dongu yani.
20 yasindayim, anlasilacagi uzere hayatimda kimse yok. Cok seciciyim, su ana kadar kriterlerime uygun bir kisi oldu, sevdim onu.
Sorunum su, kriterlerimden vazgecemiyorum ama bazen mantik cercevesinde degerlendirip biraz da sempatik buldugum birine sans verdigimde karakterler uyusmuyor. Cok acik sozluyum, cilve ve isve yapmayi hic bilmem, zaten hos ve sempatikten cok soguk ve mesafeli oldugum icin egreti durur diye dusunuyorum. Pek zarif degilim, narin hic degilim. Cok guzel olmasam da tipim siradan olmadigi icin dikkat cekiyorum. Cok begenip tanisanlar bile bir sure sonra ilgisini kaybediyor, yani kimse bana baglanmayi tercih etmiyor diyebilirim. Acaba cok ilgili gorunmemek icin asiri soguk ve ilgisiz mi davraniyorum? Ulasilmaz mi duruyorum yoksa ugrasmaya degmez diye mi dusunuyorlar ? Git gide ozguvenim eksilecek diye endiselenmeye basladim.
Sorun muhtemelen bende ama tam olarak ne bilmiyorum. Nasil davranmam gerekir?
Çok kucuksun şimdi kriter dediğin şeylere ileride gulebilirsin
Bu kadar katı olma
20 yaşında hayatının aşkını bulan da çok azdır sanırım
25 ten sonra oturuyor böyle şeyler
O yaşlarda Hangimiz tercih edildik ki

Ben de rahat olmak isterim tabii ama kendimi cok rahat birakirsam hedeflerimden uzaklasirim. Mesajlasmaya, sonucsuz flortlesmelere,triplere harcanan zamani kayip olarak goruyorum. En az 10 yil daha okuyacagim icin hayati geciktirme luksum yok.
Allah hepimizin gonlune gore versin hep mutlu olsun insallah
Aklıma Delibal daki Füsun'u getirdin :)
Amin canım inşaallah

Evlenmeye meyilli olabilirim,evet. Ama daha ziyade evlenmek istemedigim biriyle iliskiye baslamak istemem. Zaten icim kolay isinmiyor, icimin isindigi birini kacirmak da istemem.
Sevgi beslesem de karsiligindan emin olmadan disa vurmam. Samimiyet ve sicaklik gosterdigim cok kisiden zarar gordum. Bu yuzden benlik algisi ve mesafe koymayi onemsiyorum.

Bu mesafeyi koymak için kendince haklı sebeplerin vardır elbet
Ancak yaşın sebebiyle hayat tecrüben yok
Bazen mesafe ters algılanır, özellikle gençler arasında kibirli olarak nitelendirilirsin, belki böyle bir durum yaşıyorsundur
Başka bir konuda kriterlerin ; insanın ne istediğini bilmesi güzeldir ama hayat kriterlerini yedirir insana zamanla, değişirsin mecburen. Kendine çok katı çizgiler çekme, insanlara belli ölçülerde izin ver sana kendilerini ifade edebilmeleri için, mesafenin negatif yanı diyalog kuramadığın için insanları gözden kaçırmaktır, aşırıya kaçmamak lazım. Bir de tabi çok gençsin, tercih edilmiyorum diye kendini kötü şartlama, doğru zaman, doğru insan önemli olan, yolun başındasın. Bir küçük not da sevgi ile söylediğin sözler üzerine: sevgi beslesem de karşılığından emin olmadan dışa vurmam diye yazmışsın, sevgini saklama kimseden sevgiliden de, arkadaştan da, karşılığına göre sevgi olmaz, daha önce zarar gördün diye tüm insanları aynı kefeye koymak doğru değil. Ya doğru adamın da senin gibi düşünüyorsa, karşılığından emin olmadan sana yeşil ışık yakmayacaksa, ne olacak o zaman =) Genç kardeşim bahtın açık olsun, inşallah çok mutlu olursun

Benim yok sanirim kilo kriterim, fiziksel aktiviteyi bariz kisitlamadigi surece kilo ver demedim kimseye
şekerim sen kiloluymussun onu demek istedim sen ver kilo.20 yasındaki genc kıza hiç yakışmaz ki bir de boyun varmış yarma gül gibi görüyorlardır seni

Bu mesafeyi koymak için kendince haklı sebeplerin vardır elbet
Ancak yaşın sebebiyle hayat tecrüben yok
Bazen mesafe ters algılanır, özellikle gençler arasında kibirli olarak nitelendirilirsin, belki böyle bir durum yaşıyorsundur
Başka bir konuda kriterlerin ; insanın ne istediğini bilmesi güzeldir ama hayat kriterlerini yedirir insana zamanla, değişirsin mecburen. Kendine çok katı çizgiler çekme, insanlara belli ölçülerde izin ver sana kendilerini ifade edebilmeleri için, mesafenin negatif yanı diyalog kuramadığın için insanları gözden kaçırmaktır, aşırıya kaçmamak lazım. Bir de tabi çok gençsin, tercih edilmiyorum diye kendini kötü şartlama, doğru zaman, doğru insan önemli olan, yolun başındasın. Bir küçük not da sevgi ile söylediğin sözler üzerine: sevgi beslesem de karşılığından emin olmadan dışa vurmam diye yazmışsın, sevgini saklama kimseden sevgiliden de, arkadaştan da, karşılığına göre sevgi olmaz, daha önce zarar gördün diye tüm insanları aynı kefeye koymak doğru değil. Ya doğru adamın da senin gibi düşünüyorsa, karşılığından emin olmadan sana yeşil ışık yakmayacaksa, ne olacak o zaman =) Genç kardeşim bahtın açık olsun, inşallah çok mutlu olursun
Amin :KK200:
Insallah siz de coook mutlu olun

şekerim sen kiloluymussun onu demek istedim sen ver kilo.20 yasındaki genc kıza hiç yakışmaz ki bir de boyun varmış yarma gül gibi görüyorlardır seni
Orasini bilemicem tabii nasil goruyolar :D
Kiloyu pek takmiyorum isin asli, diyete baslarim belki yaza dogru

Back
X