• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tercihhh

gkkyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
10
0
0
Ankara
Arkadaşlar ben yeni üye oldum,
agustosda evleniyorum,unıversıte sınavına gırdım ama istedıgım yerı kazanacak puan alamadım. osym tercihimi daha yapmadım,aof yapmak istıyorumm.ama bu aof ne kadar verımlı oluyo ve gerçekten faydası oluyo mu? Aof ilahiyat okuyorum ama hiç Bi verın alamadım,istedıgım gıbı olmadı.önerebileceğiniz Bi bolum var mı ilerıye donukk...cunku kımı bölümler var sadece okudugunla kalıyosunnn

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben yeni üye oldum,
agustosda evleniyorum,unıversıte sınavına gırdım ama istedıgım yerı kazanacak puan alamadım. osym tercihimi daha yapmadım,aof yapmak istıyorumm.ama bu aof ne kadar verımlı oluyo ve gerçekten faydası oluyo mu? Aof ilahiyat okuyorum ama hiç Bi verın alamadım,istedıgım gıbı olmadı.önerebileceğiniz Bi bolum var mı olerıye donukk...
Ben de aöf işletmeyi tercih verdim,aöf ilahiyat çok mu zor atamaları kolay diyorlar,kaç puan çektin 4 yıllık mı istiyorsun,Erzurum aöf de 4 yıllık sosyal hizmetler var harcı biraz yüksek yada çocuk gelişimi düşünüyorsan Erzurum aöf de 2 yıllık çocuk gelişimi var onu tercih edebilirsiniz,adalet okuyabilirsiniz.

Ablam açık öğretimden Türk Dili ve Edebiyatı okudu.Şimdi Marmara Üniversitesi'nde formasyon alıyor.İsteyince yapılamayacak bir şey yok. :)

Ben de aöf işletmeyi tercih verdim,aöf ilahiyat çok mu zor atamaları kolay diyorlar,kaç puan çektin 4 yıllık mı istiyorsun,Erzurum aöf de 4 yıllık sosyal hizmetler var harcı biraz yüksek yada çocuk gelişimi düşünüyorsan Erzurum aöf de 2 yıllık çocuk gelişimi var onu tercih edebilirsiniz,adalet okuyabilirsiniz.

ygs 3 251_ygs 4 238.zor degıl aslında ama kuran egıtımı falan yok eksık kalıyo .ben mezun olduktan sonra donanımlı olmak ıstıyorum hakkını vermek ıstıyorumm. o yuzden...
ılerıye donuk devam ettıre bılecegım bısey ıstıyorummm

Back
X