Tercihlerde Yardim Eder Misiniz?

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Öncelikle forumu uzun zamandir takip ediyorum ama hesabimi yeni actim, herkese merhaba :)
Aklimda bikac bolum var, bana hangisini onerdiginizi sebebi ile yazarsaniz cok sevinirim
●Yeni medya
●Halkla iliskiler ve tanitim
●Gorsel iletisim tasarimi
●Iletisim bilimleri
Ve halkla iliskiler ve tanitim haric digerlerinin ne yaptigini tam olarak anlayamadim guzel tanimlayan bi site bulamadm.

merhaba,bunlar hangi üniversitede acaba? iletişim bilimleri fakülte adı olmasın,diğer bölümler de fakültenin alt dalları?

merhaba,bunlar hangi üniversitede acaba? iletişim bilimleri fakülte adı olmasın,diğer bölümler de fakültenin alt dalları?

Hepsi bölüm yeni yeni acildilar :) halkla iliskiler ve tanitim istanbul unv.de, digerleri ozel unvler hangisi hangisiydi hatirlayamadim suan yanimda degil notlarim ama okullar sunlardi genel olarak beykent dogus uskudar

Hepsi bölüm yeni yeni acildilar :) halkla iliskiler ve tanitim istanbul unv.de, digerleri ozel unvler hangisi hangisiydi hatirlayamadim suan yanimda degil notlarim ama okullar sunlardi genel olarak beykent dogus uskudar

ben eskişehir de okudum..orda da benzer bölümler vardı ancak buradan bilgi almak yerine üniversiteleri ile görüşmeniz gerekli ...neticede meslek seçiyorsunuz..
gidip görüüşün ,bölüm içerikleri ,iş alanları vs ile ilgili...

Ben iki sene önce tercih yaparken Kadir Has'ın yeni medya bölümünü övmüşlerdi. Bilemiyorum yine de. :44:

Yeni medya. Bölümü internet gazeteciliği diye duymuştum,sosyal medya ağırlıklı yanlış biliyorsa olabilirim..

Son düzenleme:
Gidicem ama hepsi haliyle ovucekler bolumlerini ben bu bölümleri okuyan yada iyi bilen varsa daha objektif anlatir diye düşündüm:)

Yeni medya. Bölümü internet gazeteciliği diye duymuştum,sosyal medya ağırlıklı yanlış biliyorsa olabilirim..
Bende öyle okudum gelecegin meslegi diyolar ama bilemiyorum pek icime sinmedi tabi cok iyi biglilenmem gerekiyo kafam çok karisik :)

Ben iki sene önce tercih yaparken Kadir Has'ın yeni medya bölümünü övmüşlerdi. Bilemiyorum yine de. :44:

Kadir hasi gormedim tercihlerde olabilir ama sanki kadir has burs kesiyodu oyle hatırlıyorum ben burslu gidecegim icin burs kesmeyen biyer lazim bana :)

Bende öyle okudum gelecegin meslegi diyolar ama bilemiyorum pek icime sinmedi tabi cok iyi biglilenmem gerekiyo kafam çok karisik :)
Geleceğin mesleği olabilir çünkü artık haberler hep net üzerinden okunuyor,ve internet gazeteciliği diye bir bölüm var aslında, o bölümü bitirenler hemen hemen bütün tv kuruluşlarında,gazetelerde çalışırlar görevlerinde masa başı ve internet olur yeni ve güncel haberleri hem internet sitelerinde hem de sosyal medya hesaplarında anında paylaşırlar eğer bu bölümü bitirirsen,halkla ilişkiler görsel tasarım medya iletişim vb gibi yerlerde çalışma imkanı bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…