Terk eden ama yazan sevgili

Sugar daddy daha iyiydi be bacım en azından bir faydası var. Bu elemanın sana faydası da yok yani, boş boş muhabbetler trip falan çekmen de cabası. Yol ver gitsin.

Belki senin gibi 2 haftadır konuşmadığı biriyle görüşecektir ya da whatsapptan yazışmadığı biridir. Altlardan arayım derken sana denk gelmiştir. Dikkatini çekmeye çalışıyor olsa mesajı alelacele silmek yerine kusura bakma falan diye muhabbetin ilerleyeceği bir şeyler yazardı.

Sugar daddy daha iyiydi be bacım en azından bir faydası var. Bu elemanın sana faydası da yok yani, boş boş muhabbetler trip falan çekmen de cabası. Yol ver gitsin.

Belki senin gibi 2 haftadır konuşmadığı biriyle görüşecektir ya da whatsapptan yazışmadığı biridir. Altlardan arayım derken sana denk gelmiştir. Dikkatini çekmeye çalışıyor olsa mesajı alelacele silmek yerine kusura bakma falan diye muhabbetin ilerleyeceği bir şeyler yazardı.

:)) sugar daddy güzelmiş . Ben o yönüyle bakmamıştım dedeye :)

Neyse o mesajları hep silerdi ama yani 2 haftadır mesajım durmuyodur bilerek adıma tıklayıp yazmış olabilir ancak.

:)) sugar daddy güzelmiş . Ben o yönüyle bakmamıştım dedeye :)

Neyse o mesajları hep silerdi ama yani 2 haftadır mesajım durmuyodur bilerek adıma tıklayıp yazmış olabilir ancak.

O zaman "?" işareti gönder bir tane. Niyeti belli olur.

Yazmadı bütün gündür hiç bir şey sanırım boşa ümitlendim :(

Madem sizin gönlünüzü aldı neden uzattınız ki ? Fazla naz aşık usandırır.Çocuk mesaj atmış bakmadığınızı tahmin etmiş olacak ki niye attım bu mesajı diyerek pişman olup kaldırmış.

Arkadaşlar bu adam en son o mesaj olayının üzerine beni aramadı ama durumlarından devamlı bizle alakalı şeyler paylaşıyo alenen kimsenin anlayabileceği türden değil ama ikimizin anlam yüklediği şeyler offf yaaa ne yapmaya çalışıyor bu delircem :(

Sizin icin 20 dakka beklemeniz ne kadar size gore normalse 20 dakkika sonra bakilmadigi icin bi mesajin silinmesi karsi taraf icin o kadar normal :KK14:hataliysaniz uzatmanin triplere girmenin hic bi anlami yok.

Sormadım artık da iki gün oldu soramam ki :KK43:
Pardon konunun açılış gününe bakmamışım, aradan günler geçtiyse sorulmaz artık. Mesajı ya o 20 dk içinde kesin göreceğini düşünüp cevaplamayınca gurur yapıp silebilir, ya da gurur yapıp nasılsa görmedi deyip silebilir. Mesajı yanlışlıkla atmış bile olabilir. Yani mantıklı 3 sonuç var. Ve hangisi kesin bilemeyiz. Bence madem hatanı bilip konuşmak istiyorsun artık bekleme ve adım at ona.

Back
X