- 20 Mart 2008
- 5.983
- 8.585
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şey bir şey bir şey bir şey bir şey bir şey...... bişe nedir ya?Sorun benim saçmaladığım bişe açıkçası benim suçum yani cidden benim takıntım gibi bişe
Hemen atlamış gibi olmaz mı az daha taktik yapıp bir daha yazmasını mı beklesem
Sugar daddy daha iyiydi be bacım en azından bir faydası var. Bu elemanın sana faydası da yok yani, boş boş muhabbetler trip falan çekmen de cabası. Yol ver gitsin.
Belki senin gibi 2 haftadır konuşmadığı biriyle görüşecektir ya da whatsapptan yazışmadığı biridir. Altlardan arayım derken sana denk gelmiştir. Dikkatini çekmeye çalışıyor olsa mesajı alelacele silmek yerine kusura bakma falan diye muhabbetin ilerleyeceği bir şeyler yazardı.
Uçak indi mi yazmış? Anlamadım orasını
:)) sugar daddy güzelmiş . Ben o yönüyle bakmamıştım dedeye :)
Neyse o mesajları hep silerdi ama yani 2 haftadır mesajım durmuyodur bilerek adıma tıklayıp yazmış olabilir ancak.
O zaman "?" işareti gönder bir tane. Niyeti belli olur.
E insan ayrı olduğu birine neden uçak indi yazar ki? Bence yanlış gönderdi mesajı. Ya da yanlışlıkla göndermiş algısı yaratmak istiyor ama muhtemelen yanlış gönderdi
Direkt sorsaydın ya bana ne yazmıştın diye
Pardon konunun açılış gününe bakmamışım, aradan günler geçtiyse sorulmaz artık. Mesajı ya o 20 dk içinde kesin göreceğini düşünüp cevaplamayınca gurur yapıp silebilir, ya da gurur yapıp nasılsa görmedi deyip silebilir. Mesajı yanlışlıkla atmış bile olabilir. Yani mantıklı 3 sonuç var. Ve hangisi kesin bilemeyiz. Bence madem hatanı bilip konuşmak istiyorsun artık bekleme ve adım at ona.Sormadım artık da iki gün oldu soramam ki![]()