Terk Eden Erkek Döner Mi?

Her şeyin ilacı zaman, ilk başlarda geçmek bilmese de, zamanla çözülür her şey...
başka arkadaşlarıma da tavsiye etmiştim sana da ediyorum Mustafa ulusoy'un aynalar koridorunda aşk, aşkım kapışmak'ın kadınlar sağdan erkekler soldan ve beni benimle aldatır mısın isimli kitaplarını okumanı tavsiye ederim, hiçbir şey kaybetmezsin, akıcı kitaplar, benim ilişkiler konusunda destek aldığım kitaplardır...

Her şeyin ilacı zaman, ilk başlarda geçmek bilmese de, zamanla çözülür her şey...
başka arkadaşlarıma da tavsiye etmiştim sana da ediyorum Mustafa ulusoy'un aynalar koridorunda aşk, aşkım kapışmak'ın kadınlar sağdan erkekler soldan ve beni benimle aldatır mısın isimli kitaplarını okumanı tavsiye ederim, hiçbir şey kaybetmezsin, akıcı kitaplar, benim ilişkiler konusunda destek aldığım kitaplardır...

ya ben acısını yaşamıyorum artık sadece şunu istiyoum bana dönüş yapmalı... tavsiyen var mı canım? onu bu sefer üzen ben olmalıyım

ya ben acısını yaşamıyorum artık sadece şunu istiyoum bana dönüş yapmalı... tavsiyen var mı canım? onu bu sefer üzen ben olmalıyım
ben entrika konusunda pek iyi değilimdir, ancak kendimi üzerim. o yüzden en iyisi Allah'a havale et, o en güzel hak ettiği cezayı gönderir hiç şüphen olmasın, kimsenin ahı kimsede kalmaz. sen de onu salla, kendi hayatına yoluna bak bence...

BLUE17 kusura bakma da sen beni yargılayamazsın ne yaşadığımı bilmediğin için hiç konuşma.O parayı geri aldım ben yardım amaçlı vermiştim çok sevdiğim için insan olduğum için işte yanımda ağladığında çaresiz kaldığında içim el vermedi ailesi tarafından istenmiyordu geri verecek diye verdim ama emlakçıdan geri aldım zaten sorun yok. Şimdi sıra bende aynılarını o yaşayacak ben yatağımda hüngür hüngür ağlarken o mışıl mışıl uyurdu. Yeterince hak etmediğim şeyler yaşadım.Dışarıdan beni yargılaman senin için çok kolay tabi ki.O normal bir insan değil.Çok sevdim çok bağlandım ve gözümdeki perdeler kalktı.Bana çektirdiklerini o da çekmeli artık. Böyle bir şey bilmeden yargılayacaksan hiç yorum yazma arkadaşım tamam mı?

konuşmama mı istiyosan açmazdın bu başlığı tamam mı canım benim?
o zaman bize bişey sorma etme..
iki günde bir başlık açma tamam mı??

Back
X