Arkadaşlar benim 1 yıllık ilişkim bitti, terk edildim daha doğrusu. Ağladım ettim adam kararını vermiş istemedi. Ardından ortak bi arkadaşımı arayıp nasıl olduğumu sormuş, bana ne kadar değer verdiğini söylemiş ve ne zaman ihtiyacım olsa hemen kalkıp geleceğini söylemiş. Dün de ortak arkadaşımız dediğim kişinin yanındaydım akşam 6 gibi çıktım, metroda olduğum için annemler bana ulaşamamışlar eski sevgilimi aramışlar senin yanında mı diye o da yok falan demiş. Ardından ortak arkadaşımızı aramış (orada olacağımdan haberi vardı) annemlerin aradığını söylememiş, benim nerede olduğumu niye o kadar geç saate kaldığımı (saat de daha 6) falan sormuş, ne konuştuğumuzu ve nasıl olduğumu sormuş yine. Arkadaşım da sen net olursan o da net olur demiş eski erkek arkadaşım ben netim bu saatten sonra geri dönüşü yok demiş ortak arkadaşımız da o zaman ona göre davran bu kız da gurursuz değil elbet ilk günler barışmak için bişeyler yapmış olabilir ama bu yine yapacağı anlamına gelmez, ayrılık kararına saygı duyar demiş. Bu adam sürekli beni sorarak vicdanını mı rahatlatmaya çalışıyor sizce? Okulda falan da morali baya bozuk geziyormuş. Arkadaş ona net ol dedikten sonra kalkmış beni twitterdan engellemiş netliğini böyle göstermiş herhalde. Sinirlendim iyice amacı ne bunun