Terk edildim. Sürekli stalk halindeyim. Takıntı haline getirdim 😭

isikliyoll

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2021
78
44
8
33
Şuan öyle bir boşlukta hissediyorum ki. Belki beni kendime getirecek birileri vardır. 29 yaşındayım. Yaklaşık 3 yıllık bir ilişkiden yeni çıktım. Hep gelgitli bir iliskiydi. Ben seviyordum ama sevilmemisim demek ki. Ben evlilik planları yaparken kendisi bu iliskiyi bitirmek istedi. 1 hafta oldu. Yatıyorum kalkıyorum çıkmıyor aklımdan. Tabi son zamanlarda tarismalarimiz artmisti. Kaç kez ayrıldık bana yazan o oldu hep. Ben de sevdigim için iyi olur diye düşündüm hep. Ama yanılmışım. Bana döner diyordum ama şuan hiç öyle görünmüyor. Sürekli Instagram'dan ne yaptı bir şey paylaştı mi diye bakıyorum. Erkekler neden bu kadar rahat. Yoksa rol mu yapıyor. Belki hayirlisi böyledir ama dayanamıyorum. Yazıp kinimi öfkemi kusmak istiyorum ama ego yapsın istemiyorum. Hiç sevilmemisim. Komik videolar çekip atıyor.bense iyice içime kapandım kimseyle konusasim yok. Onumu göremiyorum sanki onsuz hayat sürmeyecek gibi. Geçecek biliyorum ama şuan içim.paramparca 😔

geçecek. sadece şu süreçte kendine hakim olup bir şeyler yazmamaya bak. elbette sosyal medyadan takmıyormuş gibi gözükecek aksi beklenemezdi. bir şey olmuyorsa vardır bir hayır.
Hayır vardır muhakkak. Kısır dönguden kurtulamamıştık. İyiki bitirmiş diyorum ama şuan yeni olduğu için içim aciyor

İçinizin ilk etapta yanması çok normal ama hırsınıza yenik düşüp bir şey yazarsanız sofra bezi bile olmayan adam kendisini bulunmaz hint kumaşı yerine koyacak. İnsanlat kalitelerini ayrılırken belli eder kendinizi telkin edin evlenseniz kimbilir nasıl bir vurdum duymaz kel ayvaz olacaktı bu şahıs.

Hissettikleriniz çok normal üç yıl az zaman değil emin olun zamanla geçecek . Bu kadar kavga içerisinde evlenseniz bile demek ki çok sıkıntı olacaktı . Biraz sabredin zamanla düzelecek

Sosyal medyada her mutlu görünen elbette kı mutlu degıl bır de erkeklerde ayrılıgın ılk zamanları bı bekarlık sultanlık evresı yasanıyor sonra sonra dank edıyor ne kaybettıklerı, malum gec algılayan bır tür üzmeyın kendınızı.

Şuan öyle bir boşlukta hissediyorum ki. Belki beni kendime getirecek birileri vardır. 29 yaşındayım. Yaklaşık 3 yıllık bir ilişkiden yeni çıktım. Hep gelgitli bir iliskiydi. Ben seviyordum ama sevilmemisim demek ki. Ben evlilik planları yaparken kendisi bu iliskiyi bitirmek istedi. 1 hafta oldu. Yatıyorum kalkıyorum çıkmıyor aklımdan. Tabi son zamanlarda tarismalarimiz artmisti. Kaç kez ayrıldık bana yazan o oldu hep. Ben de sevdigim için iyi olur diye düşündüm hep. Ama yanılmışım. Bana döner diyordum ama şuan hiç öyle görünmüyor. Sürekli Instagram'dan ne yaptı bir şey paylaştı mi diye bakıyorum. Erkekler neden bu kadar rahat. Yoksa rol mu yapıyor. Belki hayirlisi böyledir ama dayanamıyorum. Yazıp kinimi öfkemi kusmak istiyorum ama ego yapsın istemiyorum. Hiç sevilmemisim. Komik videolar çekip atıyor.bense iyice içime kapandım kimseyle konusasim yok. Onumu göremiyorum sanki onsuz hayat sürmeyecek gibi. Geçecek biliyorum ama şuan içim.paramparca 😔
Ben de yakın zamanda iliskimi bitirdim. Ama suan ilk günlerki gibi değilim. Kafamda daha da oturmaya başladı her sey. Geçiyor demek oluyor bu da

Sosyal medyadan takibi bırakın hatta daha sonrasında hesabınızı dondurun. Telefon numarasını da silin. Bir süre sonra bilgi alamayınca daha iyi değerlendireceksiniz şu süreci.

Ben öfkelendiğim birine böyle yaptım. Devamlı stalklamak yerine ve gördükçe çıldırmamak için bu yolu denedim. Sanırım şu anda bir şey hissetmiyorum o kişiye karşı. Beni hala takipte işin garibi hatta dün geri mi takip etsem diye düşünmedim değil ama vazgeçtim. Gözümde eski değeri yok. Öfkem de kalmadı sanki. Üstünden 1 yıldan fazla geçti.

Yakın zamanda ben de terk edilmekle ilgili soru açmıştım elim her gün telefona gidiyordu. Bir ay kesinlikle iletişim kurmayacağım diye hedef koydum sırf o bir ayın dolmasını bekleyeceğim diye yazmadım derken şimdi içim soğudu yazsa cevap vermem. Daha yeni bir ay oldu. Zaman verin kendinize. Olmadı benim gibi hedefler koyun belki sizde de işe yarar. Bir süre sonra sürekli bakma isteğiniz gider. Başkası varsa göreyim diye bakıyordum ama bıraktım artık baktıkça bakası geliyor insanın.

İçinizin ilk etapta yanması çok normal ama hırsınıza yenik düşüp bir şey yazarsanız sofra bezi bile olmayan adam kendisini bulunmaz hint kumaşı yerine koyacak. İnsanlat kalitelerini ayrılırken belli eder kendinizi telkin edin evlenseniz kimbilir nasıl bir vurdum duymaz kel ayvaz olacaktı bu şahıs

İçinizin ilk etapta yanması çok normal ama hırsınıza yenik düşüp bir şey yazarsanız sofra bezi bile olmayan adam kendisini bulunmaz hint kumaşı yerine koyacak. İnsanlat kalitelerini ayrılırken belli eder kendinizi telkin edin evlenseniz kimbilir nasıl bir vurdum duymaz kel ayvaz olacaktı bu şahıs.
Haklısınız ama insan ilk başlarda böyle dusunemiyor. Evlenmek için çok hayal kurmustum. Ama yanılmışım

Yakın zamanda ben de terk edilmekle ilgili soru açmıştım elim her gün telefona gidiyordu. Bir ay kesinlikle iletişim kurmayacağım diye hedef koydum sırf o bir ayın dolmasını bekleyeceğim diye yazmadım derken şimdi içim soğudu yazsa cevap vermem. Daha yeni bir ay oldu. Zaman verin kendinize. Olmadı benim gibi hedefler koyun belki sizde de işe yarar. Bir süre sonra sürekli bakma isteğiniz gider. Başkası varsa göreyim diye bakıyordum ama bıraktım artık baktıkça bakası geliyor insanın.
Yok asla yazmam ben bir daha. Gururum daha önemli. Ben de varsa göreyim diyordum ama olacaksa da olacak artik

Sosyal medyadan takibi bırakın hatta daha sonrasında hesabınızı dondurun. Telefon numarasını da silin. Bir süre sonra bilgi alamayınca daha iyi değerlendireceksiniz şu süreci.

Ben öfkelendiğim birine böyle yaptım. Devamlı stalklamak yerine ve gördükçe çıldırmamak için bu yolu denedim. Sanırım şu anda bir şey hissetmiyorum o kişiye karşı. Beni hala takipte işin garibi hatta dün geri mi takip etsem diye düşünmedim değil ama vazgeçtim. Gözümde eski değeri yok. Öfkem de kalmadı sanki. Üstünden 1 yıldan fazla geçti.
Ben de böyle hissedebilirim umarım. Bakmamaya çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum iste

sizin icin söylemiyorum lütfen yanlis anlamayin erkekler kolay elde ettiklerinden kolayca vazgecebiliyor kiz biraz zorlu olursa kiymete biniyor bayanlar bu konuda bence agirdan almali ince dokuyup sonra karar vermeli bu adam en ufak seyde kafayi yiyormu beni asagiliyormu konusmasi dinlenirmi akli basindami yoksa akli sirf belaltindami onun icin ben neyim gelip gecici onun hevesini giderecek herhangi birimiyim benim kadrimi kiymetimi bilirmi cocuklarima hayirli bir es olurmu diye ask mesk hisslerden önce bunlarida elekten gecirirse daha saglam bir iliski olur ileriye dönük diye düsünüyorum. Rabbim sana senin degerini bilecek helal süt emmis hayirli güzel ahlakli es adayi cikartsin amin

Back
X