Terk edildim. Sürekli stalk halindeyim. Takıntı haline getirdim 😭

sizin icin söylemiyorum lütfen yanlis anlamayin erkekler kolay elde ettiklerinden kolayca vazgecebiliyor kiz biraz zorlu olursa kiymete biniyor bayanlar bu konuda bence agirdan almali ince dokuyup sonra karar vermeli bu adam en ufak seyde kafayi yiyormu beni asagiliyormu konusmasi dinlenirmi akli basindami yoksa akli sirf belaltindami onun icin ben neyim gelip gecici onun hevesini giderecek herhangi birimiyim benim kadrimi kiymetimi bilirmi cocuklarima hayirli bir es olurmu diye ask mesk hisslerden önce bunlarida elekten gecirirse daha saglam bir iliski olur ileriye dönük diye düsünüyorum. Rabbim sana senin degerini bilecek helal süt emmis hayirli güzel ahlakli es adayi cikartsin amin
Teşekkür ederim.insallah çıkar karşımıza iyi insanlar

Ciddi mi ben de ayrıldım sevgilimden insan unutamaz sanıyor 🥹
Öyle bir dünya yok. Süresi tamamen yapınıza bağlı olmak üzere herkesi unutmak mümkün. On sene önce terkeden kişiyi unutamıyoum, hala seviyorum vs diyen insan da takıntılıdır, aşık değil. Acı çekmeniz ve özlemeniz şu anda normal ancak bir noktadan sonra sizi artık sevmediğini kabullenmeniz ve hayatınıza bakmanız gerekiyor. Takip ettikçe unutma süreninizi erteleyeceksiniz. Görmezden gelin. Ego meselesi yapmayın. Adam artık sizinle olmak istemiyor olabilir ama dünyada sizinle olmak isteyen muhtemelen milyonlarca erkek vardır. Ben sadece onu istiyorum şeklinde düşünmeyin, kendisine saygısı olan insan onu istemeyeni istemez. Barışır mıyız acaba vs diye de düşünmeyin. Sizin kontrolünüzde değil ikili ilişkiler. Güveniniz kırılmış olabilir, dipte hissediyor olabilirsiniz ancak düştüğünüz yerden kalkmayı bilmeniz lazım. Yaşamak denilen şey mücadeledir. Koyverirseniz sadece nefes alırsınız.

Geçicek daha çok yeni ayrılmanız ama lütfen stalk yapmayın bu size çok zarar verir ve kaldığınız yerden devam etmenizi zorlaştırır bakmak istediğiniz zamanlar kendinizi engelleyin müzik dinleyin film açın canınız o an ne istiyorsa onu yapın

Aferin stalklayarak düşünerek adama enerji göndermeye devam et adam da kendini her geçen gün daha iyi hissetsin..

Enerjini kesersen geri döner

Rumuz konu uyumu.. Şimdi o sevdiğim ışıklı yolu yalnız mı yürüyeceğim? Seçtiğimiz filmleri birer birer yalnız mı izleyeceğim?

hesabını bir süre kapatabilirsin bakmaya engel olamıyorsan, yeni hobiler edin film dizi izle dışarı çık sosyalleş, ilk etapta zor gelir ama zorlarsan kendini yavaş yavaş alışacaksın kimse senden değerli değil.
çapsız bir erkek için yerlerde sürünmeye değmez ;)

Aynı şeyleri yaşadım ama ben aldatılmıştım. O kadar boş ve saçma geliyor ki. O yüzde üzme kendini boş insanlar için.
Şuan öyle bir boşlukta hissediyorum ki. Belki beni kendime getirecek birileri vardır. 29 yaşındayım. Yaklaşık 3 yıllık bir ilişkiden yeni çıktım. Hep gelgitli bir iliskiydi. Ben seviyordum ama sevilmemisim demek ki. Ben evlilik planları yaparken kendisi bu iliskiyi bitirmek istedi. 1 hafta oldu. Yatıyorum kalkıyorum çıkmıyor aklımdan. Tabi son zamanlarda tarismalarimiz artmisti. Kaç kez ayrıldık bana yazan o oldu hep. Ben de sevdigim için iyi olur diye düşündüm hep. Ama yanılmışım. Bana döner diyordum ama şuan hiç öyle görünmüyor. Sürekli Instagram'dan ne yaptı bir şey paylaştı mi diye bakıyorum. Erkekler neden bu kadar rahat. Yoksa rol mu yapıyor. Belki hayirlisi böyledir ama dayanamıyorum. Yazıp kinimi öfkemi kusmak istiyorum ama ego yapsın istemiyorum. Hiç sevilmemisim. Komik videolar çekip atıyor.bense iyice içime kapandım kimseyle konusasim yok. Onumu göremiyorum sanki onsuz hayat sürmeyecek gibi. Geçecek biliyorum ama şuan içim.paramparca 😔

Erkeklerin ayrılık sonrası tepkileriyle kadınların farklı oluyor .
Erkekler genelde gezer tozar sosyal medya ya kız ekler flört etmeye çalışır özgürlüklerine kavuştuğunu düşünür.
Kadın da içine kapanır ama.
Bence sende sosyalles spora git yada bir aktivite bul kendine .
Kafanı dağıt bu dünyada kimse senden onemli değil.
Kendine söz ver bakmiyacagim diye ve bakma
Gerçekten birini unutmanın en etkili yolu onun hayatıyla ilgilenmemek.

Back
X