Terk edilme fobisi

Tuannasena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
151
150
53
34
Terk edilmekten çok korkuyorum. Bunu sadece kadın erkek ilişkisinde değil arkadaşlık ilişkilerimde de yaşıyorum. Birisi telefonuma cevap vermediginde onun artık benimle görüşmek istemediğini, benden sıkıldığını, beni artık sevmediğini düşünmeye başlıyorum. Bütün gün bu düşünceyi kafamdan atamıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. İnsanlara aşırı derecede bağlanıyorum sanırım. Sırf bu sebepten daha fazla fedakarlık yapıyorum. Ortaya dengesiz bir ilişki çıkıyor haliyle.
Var mı bunun çözümü 😟

Terk edilmekten çok korkuyorum. Bunu sadece kadın erkek ilişkisinde değil arkadaşlık ilişkilerimde de yaşıyorum. Birisi telefonuma cevap vermediginde onun artık benimle görüşmek istemediğini, benden sıkıldığını, beni artık sevmediğini düşünmeye başlıyorum. Bütün gün bu düşünceyi kafamdan atamıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. İnsanlara aşırı derecede bağlanıyorum sanırım. Sırf bu sebepten daha fazla fedakarlık yapıyorum. Ortaya dengesiz bir ilişki çıkıyor haliyle.
Var mı bunun çözümü 😟
Çözümünü bilmiyorum ama bende aynı şekilde hissediyorum. Hatta bir arkadaşım diğer bir arkadaşımla daha yakınsa kıskanıyorum filan. Değişik yani. Çözümünü de bulamadım. Yenemedim de. Böyle devam ediyorum bakalım nerede son bulacak.

Var mı bunun çözümü 😟
Sen bensin...kendimi okudum..bu nasıl bişey anlamadım ama bende tam böyleyim...çare bulamadım

Back
X