terk edilmek

sentinushera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
54
35
3
46
sanırım terk eden her zaman daha güçlüdür.
ve hani olur ya yıllar da geçse hep bir yara kalır insanın içinde ulaşamadığı için, galiba o neden ile psikolojik bağlı kalıyor insanlar ulaşamadıklarına!
2006 yılında tanışmıştım onunla. ve görür görmez bu o demiştim.
yıllar sürdü beraberliğimiz.
evlenicez diye plan yapıyordu artık son zamanlarda, birden bire gitti bir telefon konuşmasında
hemde hiç bir açıklama dahi yapmadan.
sende benden vazgeçmişsin dedi.
yıkıldım. 6 ay görmedim onu o zamandan sonra. şimdi üzerinden 3 yıl geçti.
fakat bana hep ulaştı geldi gördü ara ara, sokağıma kadar geldi, doğum gününde aradı evi ve bana pasta ısmarla hade dedi. ilk seneydi gidişinden.
sonra aradı şarkılar dinletti ki beraberken bunu hiç yapmamıştı.
ardından her ne zaman geldiyse seninle çok güzeldi herşey, zaman seninle hiç sıkıcı geçmiyordu deyip kafamı bulandırıyordu her seferine.
en son ki gelişinde hayatında birisi var mı diye sordu.
bana karşı bitti değilmi duyguların diye sordu.
tabiki bitti 3 yılı geçti bitmesi normal değil mi, senin sanki varmı diye sorduğumda, tabi var dedi.
ve gitti.
bu ne yapmaya çalışyor diye çok düşündüm ama hiç bir yere varamadım.
ve en son numaramı değiştirdim artık bana ulaşmasın istediğinde diye.
erkekler neden böyleler, ben bunu merak ediyorum.
çevremde de buna benzer sonlar yaşayanlar var.
ve kadınları anlayamıyoruz diyen asıl erkekler bence anlaşılmazlar ve bizler kadar net ve açık değiller.
olan benim giden 7 yılıma oldu

Kadınlar huysuzdur..içten pazarlıklıdır..fitnecidir..kafası anca kurnazlığa tilkiliğe çalışır..

Ama gel gör ki o kadınlar aşıksa ve seviyorsa asla erkeği yarı yolda bırakmaz..sadece sevgi konusunda çok nettir..ne istediğini bilir..

(erkeklerın hayata o duz ve net bakışları aşk konusunda tepetaklaktır.. Her an yarı yolda yüzüstü bırakabilirler)

sanırım terk eden her zaman daha güçlüdür.
ve hani olur ya yıllar da geçse hep bir yara kalır insanın içinde ulaşamadığı için, galiba o neden ile psikolojik bağlı kalıyor insanlar ulaşamadıklarına!
2006 yılında tanışmıştım onunla. ve görür görmez bu o demiştim.
yıllar sürdü beraberliğimiz.
evlenicez diye plan yapıyordu artık son zamanlarda, birden bire gitti bir telefon konuşmasında
hemde hiç bir açıklama dahi yapmadan.
sende benden vazgeçmişsin dedi.
yıkıldım. 6 ay görmedim onu o zamandan sonra. şimdi üzerinden 3 yıl geçti.
fakat bana hep ulaştı geldi gördü ara ara, sokağıma kadar geldi, doğum gününde aradı evi ve bana pasta ısmarla hade dedi. ilk seneydi gidişinden.
ardından her ne zaman geldiyse seninle çok güzeldi herşey, zaman seninle hiç sıkıcı geçmiyordu deyip kafamı bulandırıyordu her seferine.
tabiki bitti 3 yılı geçti bitmesi normal değil mi, senin sanki varmı diye sorduğumda, tabi var dedi.
ve gitti.
bu ne yapmaya çalışyor diye çok düşündüm ama hiç bir yere varamadım.
ve en son numaramı değiştirdim artık bana ulaşmasın istediğinde diye.
erkekler neden böyleler, ben bunu merak ediyorum.
çevremde de buna benzer sonlar yaşayanlar var.
ve kadınları anlayamıyoruz diyen asıl erkekler bence anlaşılmazlar ve bizler kadar net ve açık değiller.
olan benim giden 7 yılıma oldu

Deki o haspama "Bir gorunup bir kaybolmak yildizlarin işidir sen insansin hatirladin mi?"
Bence hic onemseme gizemli davranmaya calisiyor. Ulasmasini engelle cirpinacagi varsa cirpinsin dursun.

O kisinin kendine ait cok onemli bir sirri var.Bir hastalik da olabilir , yada cinsel tercihleri farkli da olabilir.Size cok deger vermis ancak sizin o kisi ile bir sonunuz/geleceginiz yok.O bunu biliyor ve o nedenle boyle davraniyor.Vicdani nedeniyle de ara ara yokluyor.Telefonunu degistirmekle iyi yapmissin.Yine ulasirsa acik acik soyle.istemiyorum artik seninle ilgili birsey deyin.

Sevgilisiyle kavga ettikçe sana gelmiş.Yan cebimde bulunsun hesabı...Suç sende aslında terk etmiş gitmiş işte belli ki gözden çıkarmış seni ne diye her geldiğinde kabul ettin ki ? Direk telefon numaranı değiştirecektin ya da engelleyecektin.Her yerden silecektin.

Sevgilisiyle kavga ettikçe sana gelmiş.Yan cebimde bulunsun hesabı...Suç sende aslında terk etmiş gitmiş işte belli ki gözden çıkarmış seni ne diye her geldiğinde kabul ettin ki ? Direk telefon numaranı değiştirecektin ya da engelleyecektin.Her yerden silecektin.
Hayatında birinin olduğunu söylemiş.

O kisinin kendine ait cok onemli bir sirri var.Bir hastalik da olabilir , yada cinsel tercihleri farkli da olabilir.Size cok deger vermis ancak sizin o kisi ile bir sonunuz/geleceginiz yok.O bunu biliyor ve o nedenle boyle davraniyor.Vicdani nedeniyle de ara ara yokluyor.Telefonunu degistirmekle iyi yapmissin.Yine ulasirsa acik acik soyle.istemiyorum artik seninle ilgili birsey deyin.
zaten demiş oldum numaramı değiştirerek ki gerçekten de istemiyorum onunla ilgili birşey duymak görmek. tuhaf insanlar. çözmek zor bu erkekleri :)

yan cebinde bulunsun durumu söz konusu olmadı ki kabul etme de olmadı ayrıca geri de gelmedi ki ben başka birşey anlattım :) her yerden sildim engelledim zaten o farklı ben burda neden diye sordum sadece.

Sen suan seviyorsun onu dimi
yok eskisi gibi değilim aşk yok.
küllendi.
değer verdim çok ama o da kayboluyor ister istemez onca zaman içinde. merakım sadece neden o sözleri sarf eder erkekler saçma sapan boş boş.
birisi yan cebinde tutuyor seni demiş.
yan cebinde tutması için istediğinde gelip elimi tutup tekrardan beraber olmamız gerekir duygusal yada cinsel birşeyler paylaşmamız gerekir. ama öyle değildi. neden insanlar yazdıklarımın dışına çıkıp da farklı yorumlar getirirler ki.
masum bir kahve içmenin nesi yan cep olabilir acaba diye merak ediyorum. ama yanlış kişiye sordum bunu farkındayım :) erkekleri anlamak zor. kaçmak işleri bunu sadece yazmak istedim. o da yazıları okurken aklıma geldi bende yazim dedim hepsi buydu

yan cebinde bulunsun durumu söz konusu olmadı ki kabul etme de olmadı ayrıca geri de gelmedi ki ben başka birşey anlattım :) her yerden sildim engelledim zaten o farklı ben burda neden diye sordum sadece.
Sürekli gözünün önünde mi canım? Yani aynı iş yerinde falan mısınız? Ya da ne biliym komşu mu?

O çağırdığında onun yanına gitmen bile ona karşı azda olsa birşeyler hissettiğini ona göstermiş.O da bunu kullanarak senin aklını karıştırmış.Erkek mantığı kimse beni unutamasın hep sevsin ben istediğimde istediğimle olayım :KK14:

bence bu tip erkeklerin amacı kadının hayatında yeni birinin olmasını engellemek.
seni oyalıyor bir yandan, umut veriyor ki aklın hala o adamda kalsın, hayatına yeni biri girmesin.
ama araştırsan, didiklesen kendisinin 3 senede neleri olmuştur.
bir erkek 3 sene eli kolu bağlı oturmaz kolay kolay.
numaranı değiştirmekle iyi yapmışsın kendi hayatına bak boşver bunları :KK39:

bence bu tip erkeklerin amacı kadının hayatında yeni birinin olmasını engellemek.
seni oyalıyor bir yandan, umut veriyor ki aklın hala o adamda kalsın, hayatına yeni biri girmesin.
ama araştırsan, didiklesen kendisinin 3 senede neleri olmuştur.
bir erkek 3 sene eli kolu bağlı oturmaz kolay kolay.
numaranı değiştirmekle iyi yapmışsın kendi hayatına bak boşver bunları :KK39:
ORASI KUŞKUSUUUUZ.. :)
BİR AN BİLE DÜŞÜNMEDİM AKSİNİ.
ERKEK MİLLETİ İŞTE.. TUHAFLAR.

O çağırdığında onun yanına gitmen bile ona karşı azda olsa birşeyler hissettiğini ona göstermiş.O da bunu kullanarak senin aklını karıştırmış.Erkek mantığı kimse beni unutamasın hep sevsin ben istediğimde istediğimle olayım :KK14:
MEDENİ OLMAYA ÇALIŞTIM İLK BAŞTA İTİRAF EDİYORUM ÇOK DA SEVİYORDUM BARIŞIRIZ DİYE UMUD EDİYORDUM, AMA SON BULUŞMAMIZDA BÖYLE BİR İSTEĞİM YOKTU, YILLARIM GEÇTİ GÖRMEK İSTEDİM SADECE, VE GİTTİM, AMA HALA SAÇMA SAPAN BOŞ SÖZLER SARF ETMESİNE BOZULDUM.
NE SAÇMA SAPAN KELİMELER DİYE.
SEBEP DE SORMADIM VE ARTIK DUYMAKDA İSTEMEDİĞİM İÇİN NİHAYETİNDE YAPABİLDİM BUNU.
BUNU YAZMA SEBEBİM ASLINDA BİRAZDA OLSUN İNSANLARIN GÖZÜNÜ AÇMAK İÇİNDİ.
DEĞER VEREN BİRİSİ ZATEN GİTMEZ. BANA NE LAFLAR EDİYOR HALA AMA YOK İŞTE. OLMAYAN BİR İNSANIN DA LAFLARI BOŞTUR. BUNU BAYANLAR İDRAK EDEMİYOR DUYGULARIYLA BOĞUŞUYORKEN NE YAZIK Kİ

ve gitti.
ama burada hep geldi yokladı demişsin

Back
X