- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
1.5 yıldır çok güzel devam eden bir ilişkim var. Sevgilim gördüğüm en iyi insanlardan birisi. Merhametine sevgi dolu olmasına aşık oldum belki de. Bana karşı da şimdiye kadar hep özverili oldu. Her şeyimi her zaman düşündü. Uzaktan ilişki yürütmemize rağmen hiçbir zaman ilgisiz davranmadı. Aksine hep üzerime titredi. Baharda aileleri tanıştırırız isteme olur diye düşünürken bu virüs belası çıktı karşımıza. Bu son 2 aydır da adamin başına gelmeyen kalmadi. Öyle şanssız bir dönem geçirdi ki anlatamam. Dolandirildi, evinden çıkarıldı, yüz felci geçirdi, müdürüyle problemler yaşadı, işsiz kalma korkusu gecirdi vs. Şimdi de corona davasına şirketi ücretsiz izine çıkardı. Kredileri var ödeyemeyecek duruma gelecek. Ve bu olumsuz durumların hepsi ne yazık ki ilişkimizi etkiledi. Şu ara ne söylesem tersleme modunda. Ufacık şeylerden tartışır olduk. Ve artık benimle konuşmak bile istemiyor. Bana aşkım bile zor diyor. Sabahları bi gunaydin mesajı.. ne yapıyorsun bile demiyor... gün içinde 5 kere napiyosun diye soran adam şu an bu halde. Bugün telefonda sordum neden bana soğuksun ben sana ne yaptım dedim. Konuşmak istemiyorum bu konuyu dedi. Nedenini sorduğumda kafamda düşünceler gidip geliyor daha sonra konuşuruz dedi. Inatla bir şey demedi. Öyle hissettim ki konuşmasından, adam boğulmuş bunalmış artik benden bile ayrılmayı düşünüyor gibi. Ve ben bu duruma aşırı üzülüyorum. Onu o kadar çok seviyorum ki bütün gelecek hayallerim hep onunlaydı. Konuşmadan sonra oturup ağladım ve bir mesaj attım. Sıkıntılı günler geçiriyoruz her sey düzelecek eskisi gibi mutlu olacağız diye. Ona bile cevap yazmadı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...Bana sevgisi mi ilgisi mi azaldı bilmiyorum. Onu kaybetmek istemiyorum. Sizce artık nasil davranmalıyım?
Not; bu arada başka kadın olmadığına eminim. Evden çıkmıyor, wp de çevrimiçi bile olmuyor pek.
Not; bu arada başka kadın olmadığına eminim. Evden çıkmıyor, wp de çevrimiçi bile olmuyor pek.