Terk Edip Evlenmeden Yola Devam Edelim Diyen Sürekli Bağıran Eski Sevgili?

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Arkadaşlar beni terk eden bir eski sevgili kişisi vardı şimdi etrafımda erkek arkadaşlarımı gördüğü ve kendisi de kilolu olduğu halde 5 kilo verdiğimden olsa gerek.Tekrar deneyelim ama evlilik olmasın istemiyorum diyor.Sürekli hesap sorup bağırıyor bende bugün hiç bağırma alışkanlığım olmadığı halde bağırıp telefonu yüzüne kapattım.Şimdi engelledim.Evet zamanında çok yüz verdim.Mantığım dönme diyor ama kalbim başka diyor.Sizce ne yapmalıyım.Ailem de biliyor beni terk ettiğini tekrar başlasak o çocukla olmaz derler bu sefer.

• Beğenmedim
Reactions: 000
Evlenmeyelim senle isimi goreyim daha iyi temizi guzeli bulursam onla evlenirim demek istyor deyyus sende zaten beynini degil kalbini dinleyecek potansiyel var. O yuzden biriniz kalbinizi kullaniyosunuz biriniz beyninizi.mantikli insanin yapacagi is beynini kullanmaktir. Lutfen kanma o dengesize

Arkadaşlar beni terk eden bir eski sevgili kişisi vardı şimdi etrafımda erkek arkadaşlarımı gördüğü ve kendisi de kilolu olduğu halde 5 kilo verdiğimden olsa gerek.Tekrar deneyelim ama evlilik olmasın istemiyorum diyor.Sürekli hesap sorup bağırıyor bende bugün hiç bağırma alışkanlığım olmadığı halde bağırıp telefonu yüzüne kapattım.Şimdi engelledim.Evet zamanında çok yüz verdim.Mantığım dönme diyor ama kalbim başka diyor.Sizce ne yapmalıyım.Ailem de biliyor beni terk ettiğini tekrar başlasak o çocukla olmaz derler bu sefer.
Asla donme

Evlenmeyelim senle isimi goreyim daha iyi temizi guzeli bulursam onla evlenirim demek istyor deyyus sende zaten beynini degil kalbini dinleyecek potansiyel var. O yuzden biriniz kalbinizi kullaniyosunuz biriniz beyninizi.mantikli insanin yapacagi is beynini kullanmaktir. Lutfen kanma o dengesize
Haklısınız ama kendisinin geçmişi kirli.Zaten beni çıldırttı bugün.

Neden dönmek istiyorsunuz?
Size bağrılsın diye mi???
...
Çocuk daha ne yapsaydı sizi kendinden soğutmak için???
Sizle geleceği de düşünmüyor.
...
Tekrar soruyorum neden döneceksiniz ki???
Neden yani Neden?

Kilolusun diye seni terk etti kilo verince geri döndü yanlış mı anladım?
Şu olay her şeyi özetlemiyor mu sence de?
Kendisi de 100 kilonun üstünde.Yanlış anlaşılmasın bir 5 kg verdim diye havalanmıyorum.Sadece şişman birinin zayıf isteğini anlamıyorum.Benden sonraki flörtleri bunu hep kullanıp kullanıp atmış.

Back
X