Terkeden sevgili

theraven

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
1.335
2.128
208
Merhaba kızlar. inanın şu an ellerim titreyerek yazıyorum. 11 ay sürmüş bir ilişkiden 2 hafta önce çıktım. terkedildim. sebebini bilmeden her yerden silindim engellendim. ama bekledim özler gelir dedim. sinirlendi ondan yaptı dedim. ne kadar salaktım oysa ki. aylardır benimle sınavları bahane ederek dışarıda görüşmüyordu. ailemle tanışmış olduğu için bizim eve geliyordu arada sırada. msjlaşıyorduk telefonla. görüşmek istediğimde bahaneler öne sürüyordu. facebookta ilişki durumunu değiştirmemek için diretiyordu zaten aylardır. anlıyordum bir şeyler olduğunu ama yanımdayken öyle sever gibi davranıyordu ki konduramıyordum. 2 hafta önce pazartesi gecesi kavga ettik. sevmiyorum seni bitti bir daha yazma bana dedi hiç bir şekilde. sonrasında engellendim silindim dediğim gibi her yerden. bugün instagramını gördüm şans eseri. 1 hafta önce konmuş fotoğraflar. bir kızla. her şeyim sevgilim yazıyor altlarında. ne yapıcam bilemedim. canım yanıyor. ellerim titriyor.

ve hemen ilişki durumunu değiştirmiş o kızla ilişkisi var yapmış. benim neyim eksikti ne sorun vardı benimle. anlamıyorum. beynim patlıycak.

cnmm senın kıymettini bılmeyeni , degerını bılmeyeni , senı ıstemeyenı sen hıc isteme.. kendı kaybeder.. hayırlısı buymus.. sen allaha bol dua et cnm.. allah buyuk

Demekki baskasina asik olmus sakin benim neyim eksik konularina girme kendini arindir girdigin sitelere girme hesaplarini dondur kafani dinle soyle seni yariyolda daha zor bir zamanda birakabilirdi ne kadar sansli oldgunu dusun nasip de allahin bir sinavi de ama lutfen bnm neyim eksik deme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Butun terkedilmeler ayni mi olur?sasiyorum bu erkeklerin beynine..birak instagramdanda onu izlemeyi ne hali varsa gorsun...su hicbisey yokken terkeden erkekleri bana verseler hepsini topa tutucam!!!sinir oluyorum hepsine

Merhaba kızlar. inanın şu an ellerim titreyerek yazıyorum. 11 ay sürmüş bir ilişkiden 2 hafta önce çıktım. terkedildim. sebebini bilmeden her yerden silindim engellendim. ama bekledim özler gelir dedim. sinirlendi ondan yaptı dedim. ne kadar salaktım oysa ki. aylardır benimle sınavları bahane ederek dışarıda görüşmüyordu. ailemle tanışmış olduğu için bizim eve geliyordu arada sırada. msjlaşıyorduk telefonla. görüşmek istediğimde bahaneler öne sürüyordu. facebookta ilişki durumunu değiştirmemek için diretiyordu zaten aylardır. anlıyordum bir şeyler olduğunu ama yanımdayken öyle sever gibi davranıyordu ki konduramıyordum. 2 hafta önce pazartesi gecesi kavga ettik. sevmiyorum seni bitti bir daha yazma bana dedi hiç bir şekilde. sonrasında engellendim silindim dediğim gibi her yerden. bugün instagramını gördüm şans eseri. 1 hafta önce konmuş fotoğraflar. bir kızla. her şeyim sevgilim yazıyor altlarında. ne yapıcam bilemedim. canım yanıyor. ellerim titriyor.
Böylesi durumlarda kadın dibe iner sorgularda sorgular kendini çöker iyice tüm eziyetleri cektirir kendine sonra uzun bir zamanın ardından kadın kendini küllerinden yükselir kendine gelir artık dibi görmüştür yükselme vaktidir. Erkek için bu tam tersi ilk zamanlarda öyle yüksekten uçar uçar sonra o yükseklikten dibi gormek üzere düşer hasarı da ona göre büyük olur. Bu böyle. . O yüzden üzülme etme diyemem dinlemezsin üzül kendini bitir sonra taptaze doğ tekrar. Sadece şunu bil kendinden daha degerli değil hiçbirşey hiç kimse..

ve hemen ilişki durumunu değiştirmiş o kızla ilişkisi var yapmış. benim neyim eksikti ne sorun vardı benimle. anlamıyorum. beynim patlıycak.

canım hiç o güzel yüreğini daraltma..DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH. bir gün kapına hangi durumda geleceğini allah bilir..

Canim benim kim ne yasattiysa aynisini yasayacaktir. Elbette hemen atlatamazsin ama kendinu motive edicek seyler yapmalisin. Sanma ki o kizla gulluk gulistanlik yasayacak :)

Yine benimki gibi bir hikaye😔 beni de oyaladı hep başka birini mi seviyorsun diye sordum şüphelenip hayır dedi reddetti.. Sonra benimle dalga geçip ortada bıraktı. Ben de ilk önce fotoğraflarını gördüm, sonra her yere adını yazdığını.. Ben de çok düşündüm neyim eksik bana aylarca değer vermeyip şu kızı kısa sürede nasıl sevdi diye çok düşündüm.. Ama artık kendimi hırpalamak istemiyorum düşündükçe içinden çıkamıyorum. Hiçbir yerden kontrol etmiycem artık sende etme canım gördükçe insnaın yarası deşiliyor. Allah'a havale et, hemen şuan mutsuz olmayacak ama ileride elbet bir gün ettiklerini bulurlar. İlahi adalete güvenim tam.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X