Terkedildim'!

• Konu Sahibi Konu Sahibi mervebuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mervebuse

Ziyaretçi
Bi ilişkim vardı 6 aydır birlikteydik onu çok seviyordum onunda beni sevdiğini zannediyordum tabi öyle görünüyorduda çok sorunlar yaşadık ama aşkımız hepsinin üstesinden geldi beni ölene kadar bırakmıycağına evlenceğimize yeminler ediyordu annemle tanıştı onunda ailesi biliyordu çok ciddiydik yüzük taktık kendi aramızda sonra sürekli kavga etmeye başladık işi mesleği okulu dersleri benim önüme geçmişti ve bu beni kıskandırıyordu benle daha çok ilgilensin istiyordum bunun yüzünden çok kavga ettik son olarakta onun mesleki geleceği için 1 haftalık yurtdışı gezisine inadım yüzünden karşı çıktım oda gidiceğini söyledi ve bizi bitiren bu oldu o sinirle yüzüğü verdim eline ve bitti..bugün 9 gün oldu onu defalarca aradım msj attım umursamaz davrandı dün doğum günümdü alışveriş merkezinde tesafüden karşılaştık gülümseyip geçti yanımda doğum günümü kutlamadı bile doğum günü mesajıda atmadı..o büyük aşk böyle bitmiş olamaz..bana asla olmycak gibi konuşuyor ama arkadaşına ve kuzenine ayrıldık bile demiyormuş ara verdik diyormuş ben onu seviyorum ama yaptıkları kendinden çok soğuttu diyormuş napmalıyım?sizce dönermi?onu çok seviyorum asla vazgecemem..üstünemi gitmeliyim kendi halinemi bırakmalıyım...ayrıca aynı dersanedeyz hafta sonları ister istemez görücez birbirimizi tavrım ne olmalı.._?

bitsin demis madem kendi haline birak üstelemek eger gercekten bittiyse ise yaramaz bence üzgün oldugunu göster ama üstüne düsme derim

doğumgününü bile kutlamamış yahu arama bence
umursamaz tavırlar içerisinde beyefendi

sen üzerine gittikçe o çekecek kendini boşver arama artık bırak çok yormuşsun demekki hem onu hem ilişkinizi

evet ben ısrar ettikçe dha çok uzaklaşıcak biliyorum ama tamamen gitmesindende korkuyorum kafam çok karışık bidaha mesaj atmayı düşünmüyorum ama dönermi diyede düşünmeden edemiyorum delirmek üzereyim!

kardesim, üzerine gidersen daha da uzaklasir...kesinlikle böyle birsey yapma. Birak biraz göreceksin, eger seni seviyorsa arayacaktir. Biraz yalniz birak...tavrin ayni o ne yaptiysa öyle olsun derim...yanindan gecerken eger göz göze gelirseniz gülümse, veya merhaba, selam de gec...biraz konusma bakalim nolcak...sabret biraz

evet sanırım öyle yapıcam ayrıldığımızdan beri eve girmiyor sürekli dışarda arkadaşlarıyla..alıyorum haberlerini..şimdi rahat davranmak bağlı olmamak güzel geliyor bence..

sana çok zor gelecek ama aramamalısın..
biraz zaman ver ikinize de..hem o da demiş ya ara verdik diye..sen de öyle düşünmeye çalış..
erkekler ara vermeyi çözüm olarak görüyolar genellikle..
ama döner bence için rahat olsun..

banada ara verelim dese sorun yapmıycamkii...bana birdaha asla barışmıycaz gibi konuşuyo..

evet ben ısrar ettikçe dha çok uzaklaşıcak biliyorum ama tamamen gitmesindende korkuyorum kafam çok karışık bidaha mesaj atmayı düşünmüyorum ama dönermi diyede düşünmeden edemiyorum delirmek üzereyim!

Bence döner canım.. çünkü ister istemez birbirinizi görüyorsunuz. msj falan atma bence arama da. Kıskançlıktan,bunaltmadan,dırdırdan her erkek kaçar,soğur... Ama bi süre sonra unutacaktır,zamana bırak.. üstüne gidersen daha çok kaçarr.

evet sanırım öyle yapıcam ayrıldığımızdan beri eve girmiyor sürekli dışarda arkadaşlarıyla..alıyorum haberlerini..şimdi rahat davranmak bağlı olmamak güzel geliyor bence..

Belki de seni aramamak için oyalıyor kendini,bi de böyle düşün..yerimseniben

1 haftalık iş gzisine karsı cıkmaya ne hakkın vardı ki...çocuğa şimdiden bu tarz baskılar yaptıgın için ciddi şüphelere düşmüş demekki ilişkiniz için. bence rahat bırakmalısın.

neden iş gezisine çıkıyor diye yüzüğü eline veriyorsun ki, adamın kariyeri söz konusu bir hafta ayrı kalsanız nolur yani, bence çok çocukca davranmışsın

saLLa demesi koLay ama oLmuyor değilmi :) dewamlı msj aTacağını bekLemek hep böyLEdir ya koşarız koşarız bi bakarsın başka yerlere qitmiş msj aTma cnm bn aTTımda noLdu şmdi başkasıyLa .s o kdr cok seven adam şiirler yazan adam karşılıklı ağladım kişi şmdi bambaşka biri

üstüne gittiğin için ayrılmışsınız hala üstünemi gideyim demen entersn :umursamaz:
işi dolayısıyla gidecekmiş ne var karsı çıkıosun daha sevgilisiniz eşi deilsin ki olsan bile İŞ bu
bence arama hiç sıkmışsın zaten

sende onu görmiceksin olcak bitcek.

duygusal değil mantıklı olcan.

o kadar gün geçmiş sen arayıp mesajlar atmışsın umursamamış
belliki bitmiş sende üstüne düşme bence
onun gibi yap umursama unutmaya çalış

ya işine gelince dişarıda gezmelere nasil vakit ayiriyomuş derslerden işten firsat bulup :oklava: bence yormuş olabilirsin ama haklı yere yormuşsun biriyle bi birlikteliğin varsa sürekli görüşeceksin kardeşim yoksa o ilişki olmuyo. Sen yüz versen de vermesen de erkeklere bir kere seni seviyorum de onlar artik kendileri olmadan bu dünyada yaşayamayacağına inanırlar. Öyle salak bu erkek milleti. Seni çok özledim de hasretinden 10 kiloya düştüğünü zannederler. İşte bu şekil a daki arkadaş da böyle havalara girmiş. Sen hiiiç arama sorma. Ararsa sen şimdi aşıksın atlarsın ama kendini dizginleyip atlamamya çaliş. Ayrıca ve ayrica iki üö hafta sonra onla görüşn bi arkadaşin varsa sorsun seni derse ki ara verdik aaa ben de xx i ayarlamak istiyodum ona falan desin. 1 haftaya arar seni. :dance:

Back
X