M
mervebuse
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mervebuse
Bi ilişkim vardı 6 aydır birlikteydik onu çok seviyordum onunda beni sevdiğini zannediyordum tabi öyle görünüyorduda çok sorunlar yaşadık ama aşkımız hepsinin üstesinden geldi beni ölene kadar bırakmıycağına evlenceğimize yeminler ediyordu annemle tanıştı onunda ailesi biliyordu çok ciddiydik yüzük taktık kendi aramızda sonra sürekli kavga etmeye başladık işi mesleği okulu dersleri benim önüme geçmişti ve bu beni kıskandırıyordu benle daha çok ilgilensin istiyordum bunun yüzünden çok kavga ettik son olarakta onun mesleki geleceği için 1 haftalık yurtdışı gezisine inadım yüzünden karşı çıktım oda gidiceğini söyledi ve bizi bitiren bu oldu o sinirle yüzüğü verdim eline ve bitti..bugün 9 gün oldu onu defalarca aradım msj attım umursamaz davrandı dün doğum günümdü alışveriş merkezinde tesafüden karşılaştık gülümseyip geçti yanımda doğum günümü kutlamadı bile doğum günü mesajıda atmadı..o büyük aşk böyle bitmiş olamaz..bana asla olmycak gibi konuşuyor ama arkadaşına ve kuzenine ayrıldık bile demiyormuş ara verdik diyormuş ben onu seviyorum ama yaptıkları kendinden çok soğuttu diyormuş napmalıyım?sizce dönermi?onu çok seviyorum asla vazgecemem..üstünemi gitmeliyim kendi halinemi bırakmalıyım...ayrıca aynı dersanedeyz hafta sonları ister istemez görücez birbirimizi tavrım ne olmalı.._?