Terkedildim.. =(

pinarme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
78
2
36
Ankara
merhaba kızlar erkek arkadaşım beni anlamsız bir şekilde terketti...Aramızda bir problem yokken hatta yanyanayken herşey şen şakrakken.. İnanamıyorum bi kavga gürültü olsa ona bağlıycam herşey iyiyken terkedilmek ,tadı damağında kalması daha acı sanırım.. Saçma bir şekilde gitti sizce geri döner mi ?

Sebepsiz yere terk eden adam dönse size faydası ne ki?:68:

çok ilginiç ya biraz daha ayrıntılı anlatsan canım

ben gidiyrum diyip gittimi yani naptı?

çok ilginiç ya biraz daha ayrıntılı anlatsan canım

ben gidiyrum diyip gittimi yani naptı?
Ya ben birkaç günlüğüne şehir dışına çıkmıştım o sırada sesi çıkmamaya başladı ama ondan önceki gün gözlerimin içine bakıp sıkı sıkı sarılıp iyiki varsın demişti sevdiğine hala eminim.. Ve son günlerde kendi kendine evlilik üzerine planlar yapıyordu...Sonra sesi gitti ben geri dönünce dayanamayıp aradım ciddi bir ilişkiye hazır değilmişim onu anladım dedi...Ama ben hiçbirşey anlamadım salak gibiyim şuanda bile ...

Ya ben birkaç günlüğüne şehir dışına çıkmıştım o sırada sesi çıkmamaya başladı ama ondan önceki gün gözlerimin içine bakıp sıkı sıkı sarılıp iyiki varsın demişti sevdiğine hala eminim.. Ve son günlerde kendi kendine evlilik üzerine planlar yapıyordu...Sonra sesi gitti ben geri dönünce dayanamayıp aradım ciddi bir ilişkiye hazır değilmişim onu anladım dedi...Ama ben hiçbirşey anlamadım salak gibiyim şuanda bile ...

keşke yardımcı olabilsem ama evlilik hayalleri kurup sonrada cıkıp ben ciddi ilşkiye hazır değilim
demesi çok saçma!

bi insanın kararından bu kadar çabuk cayması için kesinlikle bişey olmuş olması lazım
ilk aklıma gelen bu....!

keşke yardımcı olabilsem ama evlilik hayalleri kurup sonrada cıkıp ben ciddi ilşkiye hazır değilim
demesi çok saçma!

bi insanın kararından bu kadar çabuk cayması için kesinlikle bişey olmuş olması lazım
ilk aklıma gelen bu....!
Çok düşündü bence evlenebilir miyim diye çıkamadı işin içinden ve çareyi daha fazla zorlamaya gerek yokta mı gördü anlamıyorum ki ...

Kişi kendini evliliğe hazır görmeyebilir ama bunun karşılığı ayrılmak değildir.İş ciddiye binmeye başlayınca gözü korktu galiba.

Eeee sebepsiz yere değilmiş!
Adam ciddi ilişkiye hazır değilmiş ne güzel dürüst davranmış işte.
Bence bekleyin bakalım kafasını toplasın.

sesının soluğunun çıkmamasının arkasında başka bır kız olabılır o yuzden zorlama koyver gıtsın sakın arama

dönmesını nıye beklıyorsunkı ,senınle evlenmese bıle bu kadar cabuk gözden cıkarıyorsa

giderken bir tekme at ki bir daha yaklaşamasın sana.Ama sen beklıyeceksın eminim.

Tüm kadınların yapısı bu çünkü,

ciddi cir iliskiye hazir degil. bu oyle genis bir kavram ki.. masum bi sekilde ciddi bir iliskiuye hazir olmayabilir, veya baska kadinlara akli kayiyor ve bu da size sadik olmasini tehdit ediyor olabilir, veya yalan soyluyor olabilir.. sizden skilmistir belki. ihtimaller cok ama sonuc ayni. nedenini nicinini ogrensen ne olacak. sonuc degismiyor.

başka bi ihtimal düşünememek..
kokusunun burnunda tütmesi..
güneş açsa bile farkedememek..
ama o varken kara bulutları güneş sanmak...
acıyor canım .. seviyor hala biliyorum ... ama sebebi tam öğrenemeden gitti ya o koyuyor işte bana. :(:14:

başka bi ihtimal düşünememek..
kokusunun burnunda tütmesi..
güneş açsa bile farkedememek..
ama o varken kara bulutları güneş sanmak...
acıyor canım .. seviyor hala biliyorum ... ama sebebi tam öğrenemeden gitti ya o koyuyor işte bana. :(:14:

buna benzer şeyler benim de başıma geldi :84:

bi problem yokken yürümüyo dedi bıraktı beniiiiii :84::84::84::84:

Back
X