• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

terkedildim

berfuaydogan88

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
204
16
13
37
Hanimlar kafam karmakarisik...
5 aydir sevgili oldugum kisi sabah gunaydin askim oglen sonu da.. beni kaybetmekten hic korkmuyor musun die msj atmistim. Cunku 2 gun once dile getirmisti tartisma animizda. Bu kafamatakildi sordum crvabi AYRILALIM ANLASAMIYORUZ oldu.
Ben nerede hata yaptim.
2 3 gundur dusunuyorum bunu dedi ve o gunlerde askim diyerek konusuyordu. Ya sevmiosan git gusellikle ayni bankadayiz taniyoruz birbirimizi. Hel bi bahane.
Plan yapalim birlikte hep bi cafede oturuoz dedim. Ben boyleyim mobil deilim mal bu diodu. Ya ilk 1 ay neler yapmaktan hoslanirsin die soruodun bi konsere gidelim dedik onu da hala yapmadin dedim. Beni emrin altina alma seda dedi. Yular vuramazsan. Psikolojisi buydu anliyordum aldatilmisti naif davrandim acikladim. Ya anilarimiz paylasimlarimiz olsun dedim. Nie emredim yanlis anlama yok hep ayni.

Evlenme teklifi edecekti olk 1 ay surekli dilinde ve birde gitti....

Ben cizgimi hep korudum acaba amac kullanmak miydi??
Bi kere laf arasi VERICEN mi dedi, o gunden beri hep soru isareti kafamda ama yakistiramadim. Kapadim icimde sesizce. Olmicani belli eden cumleler kurdum anlamamazliktan geldim..

Ne olur yardim edin
...

"Verecen mi " ne yahu ?

Alıcı mısın , bakıcı mı birader ?:KK62:

O sözden sonra bitirmeliymişsin zaten !

Daha Hangi yardımı soruyorsun ??

Ya beni sucladi hanimlar....
Sen beni ofkeli hale getiriosun dedi
6a etek elbise yasak
Erkek arkdsn biri yada bir ortamda erkek varsa gidemezsin

Seminere gidicen izin alll
Hep izin alican evime dahi giderken memleketime izin aldim
Bu kisi bankada mudru yardimcisi bide

Bude tek bi arkdsi yok
Agir bai derdim
Var olan da isten biri birlikte cok calismislar zamaninda

sucum nee

Ay resmen bela atlatmışsınız.. çok şükür Rabbim deyin.. adam açıkça niyetini söylemiş hödükçe davranarak da ispat etmiş..

Muhattap bile olmaya gerek yok.. pislik herif. bi de iş güç sahibi 15 yaşında ergen de diil ama bazıları böyle ergenlikten çıkamıyo ne yazık ki..

Ay resmen bela atlatmışsınız.. çok şükür Rabbim deyin.. adam açıkça niyetini söylemiş hödükçe davranarak da ispat etmiş..

Muhattap bile olmaya gerek yok.. pislik herif. bi de iş güç sahibi 15 yaşında ergen de diil ama bazıları böyle ergenlikten çıkamıyo ne yazık ki..

Yakardesim yasi 33
Hayallerim yikildi
Erg
Hanimlar kafam karmakarisik...
5 aydir sevgili oldugum kisi sabah gunaydin askim oglen sonu da.. beni kaybetmekten hic korkmuyor musun die msj atmistim. Cunku 2 gun once dile getirmisti tartisma animizda. Bu kafamatakildi sordum crvabi AYRILALIM ANLASAMIYORUZ oldu.
Ben nerede hata yaptim.
2 3 gundur dusunuyorum bunu dedi ve o gunlerde askim diyerek konusuyordu. Ya sevmiosan git gusellikle ayni bankadayiz taniyoruz birbirimizi. Hel bi bahane.
Plan yapalim birlikte hep bi cafede oturuoz dedim. Ben boyleyim mobil deilim mal bu diodu. Ya ilk 1 ay neler yapmaktan hoslanirsin die soruodun bi konsere gidelim dedik onu da hala yapmadin dedim. Beni emrin altina alma seda dedi. Yular vuramazsan. Psikolojisi buydu anliyordum aldatilmisti naif davrandim acikladim. Ya anilarimiz paylasimlarimiz olsun dedim. Nie emredim yanlis anlama yok hep ayni.

Evlenme teklifi edecekti olk 1 ay surekli dilinde ve birde gitti....

Ben cizgimi hep korudum acaba amac kullanmak miydi??
Bi kere laf arasi VERICEN mi dedi, o gunden beri hep soru isareti kafamda ama yakistiramadim. Kapadim icimde sesizce. Olmicani belli eden cumleler kurdum anlamamazliktan geldim..

Ne olur yardim edin
...

en deiliz
Bus islere

Ya ona yakistiramadim kendimi sucladim oylesine demistir dedim yasi 33 abankada mudur yardimcisi kariyerii var baba ise emekli binbasi aile de iyi kulturluuu

Aynı işyerinde olup sinemalarda orda burda taciz eden insanı eve davet etmeyip diğer olaylara rağmen sürdürmüşsünüz 5 ay bu ilişkiyi.Kendinize saygınız varsa daha da devam ettirmezsiniz yoksa yarın öbür gün işinizden bile edebilir bu Ada'm sizi.Eve çağırmayıp orda burda milletin içinde kendine dokundurtmak da pek saygı duyulacak bişey değil.

Ya ciddiye almadim
Tmm gel baba bi kahve yaparim dedim
Vericen mi simdi dedi yada artik dedi tam cumle aklimda deil...

Anlamamziga vurdum dedim ya orda da oturcaz birlikte farki yokkm[/QUOTE

sana değer vermeyene sende werme incitmesin üzmesin kimse değmez gün geliyor tiskiniyorsun

Ya ona yakistiramadim kendimi sucladim oylesine demistir dedim yasi 33 abankada mudur yardimcisi kariyerii var baba ise emekli binbasi aile de iyi kulturluuu
Evet çok kültürlü VERCEN Mİ demesi bunun en büyük işareti :)) ah canım ahhh seni sevse bunu yapmazdı.. yani terketmezdi..

Benim arkadaşım sandığım sürekli bana ilgi gösteren arada iltifatlar eden ve her fırsatta buluşmak isteyen bi erkek arkadaşım vardı.. bigün akşam mesaj attı yine buluşalım dedi hayır dedim.. bana ne dedi biliyo musun?? aaa vericeksen ver artık uğraştırma beni sıkıldım dedi :oha::skandal::KK57: ilk tepkim buydu kaynar su döküldü tepemden.. sonra buraya yazamıycağım öyle şeyler söyledim ki ona mal gibi içine oturdu.. ohhh iyi yaptım içim soğudu..

Bi akıllı olun ya gizli gizli sizi tavına getirip evlencez diye kandırıp istediğini alıp öylece de bırakabilirdi ama gayet açık davranmış

Aynı işyerinde olup sinemalarda orda burda taciz eden insanı eve davet etmeyip diğer olaylara rağmen sürdürmüşsünüz 5 ay bu ilişkiyi.Kendinize saygınız varsa daha da devam ettirmezsiniz yoksa yarın öbür gün işinizden bile edebilir bu Ada'm sizi.Eve çağırmayıp orda burda milletin içinde kendine dokundurtmak da pek saygı duyulacak bişey değil.

Bana boyle konusamzsin
Kimse yoktu dokundu bitti
Kimseyo de rahatsiz etmedim
Ben zatenicim yanio mesaideyim bir umit yasdim buraya teselli icin
Kullanmak ise amac neden 5 ay surdu
Sorum bu
Yasarsaniz buna cvp yasin
Kims3 haddini asmasin
Ergenken veya unide ERKEK ARKADASIM OLMADI HIC
o yuzden simdi 18 yasinda gibi ruh halim nedensiz sorular izin alicam banakda gecis var

Biraz anlayin bide hemcinsiz
Kisiniz yada sizin de basiniza gelebilirdi

Back
X