Terkedildimm

ozge2327

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
8
1
86
34
Merhaba arkadaslar,ben tum hayallerimi onunla kurarken iki aydan fazla suredir hayatimda yok zaman ilerlemiyor nasil olacak ne yapacam

Oncelikle onu dusunmeyi, hatta adini anmayi birakacaksin. Sosyallesip kendine hobi edineceksin. Ve melankolik davranmayacaksin.

Cunku o coktan hayatina dönmüş, bir kuz bulmustur. Erkekler bizim gibi degil. Dram yasamazlar. Unut yahu. Hayatinin merkezi o degil ki. Zaman gecince onun icin agladigin gunlere bile yanacaksin.

Niye terketti
.Nasıldı ilşkiniz.nekadargörüştünüz..yaşlarınız kaç..işleriniz ne...yazzanıza bunları.

Bunlar onemli degilki, konu sahibi ask acisinin nasil dindirilecegini sormus. Belki ozelini paylaşmak istemiyordur.
Yas 24 universite son sinif ogrencisiyim 1.5 yil normal arkadastik bir yil da sevgili olduk.ya tek sevgilimi kaybetmedim ben en yakin dostumu arkadasimi kaybettim bunu nasil yapti beni nasil kenara itti aklim almiyor.dediklerini yapacagim ki deniyorum da zaten bunlari ama bazen cok cildiriyorum elimde olmadan

Bi sekilde unut arkadasim, sonucta terk eden erkek gitmistir zaten. Yoluna devam et.
Gitti evet bundan bi hafta onceye kadar cildiriyordu birini buldugumu dusunup,ne pisman olup donmeyi yediriyor kendisine ne de unutulmayi,unutmayi..bi haftadir hic sesi yok ama sanirim birini buldu

Normal arkadasligimizin disinda bi yil da sevgiliydik ogrenciyiz ikimizde son sinifiz guya birakti gitti

Zaten bi erkek gittiyse, baska bi kadin yuzundendir. Uzulme. Eyvallah de gec. Gencecik kizsin. Hayirli olmayacakti belki. Ve kismetin bu degildi. Elbet sevecegin o adam karsina cikacak. Sabret

Zaten bi erkek gittiyse, baska bi kadin yuzundendir. Uzulme. Eyvallah de gec. Gencecik kizsin. Hayirli olmayacakti belki. Ve kismetin bu degildi. Elbet sevecegin o adam karsina cikacak. Sabret
Birini sevip guvenebilir miyim bilmiyorum ki zaten bunlari dusunmek icin de cok erken zaten.ben sadece bu durumdan kurtulmak istiyorum suan..yaz bitecek uniye donecem nolacak burnumun dibinde dibinde..allahim sabir ver

Gençsin daha kimler kimler olur..Geçecek.Tecrübe oldu.Buyaşta tecrübeer iyi olur.Niye terketti...

Valla benim gibi kendine acı çektirmeyi seven biriysen seneler geçse de unutamazsın fakat alışırsın.

Zaman ve dua.. Geçer İnsAllah.. Su an nasılsınız? Zor ama yara yara geçiyor ışte..Bazı yaralar kanattikca iyileşir.. Aldatilip terkedilmiş biri olarak çok çok zor zamanlardi. Acim biraz da olsa dindi
.. Bol dua et..

Gitti evet bundan bi hafta onceye kadar cildiriyordu birini buldugumu dusunup,ne pisman olup donmeyi yediriyor kendisine ne de unutulmayi,unutmayi..bi haftadir hic sesi yok ama sanirim birini buldu

Suan yeni oldugu için zor unutursun düşünmemeye calıs arkadaslarınla filan zaman geçir .Baskası olabilir evet genelde erkekler ayrılmadan önce bahane ediyorlar bu tip seyleri kıskanclık filan.

Eğer yoluna devam etmezsen onun gururunu okşamaktan başka bir şey yapmazsın. "Ben yoluma devam ediyorum o ise hala beni atlatamıyor.." diye. Her ne sebepten olursa olsun ilişkiniz bitmiş ve o da bir şekilde devam ediyorsa, senin de silkelenip ayağa kalkman gerekiyor. Bir kere kendine güvenmelisin, sen bir erkekle olan ilişkinden bu derece sarsılacak bir kadın mısın? Demek istediğim hayattaki tek varlığın o mu? Eminim değilsindir ve değildir. Tabiki de sende bundan çok daha fazlası var. Herşeyini ona mı adadın? Daha çok gençsin, kendini ihmal etmemelisin. Arkadaşların da dediği gibi kendine ait hobilerinle uğraş, yeniden başla, yoluna devam et. Boş durursan sürekli anıların canlanır gözünde ve hatırlarsın. Kendine saygı duy ki yolun açılsın. Sana güveniyorum ve güçlü bir kadın olduğuna inanıyorum. Daha hayatınıza kaç erkek girip çıkacak..Kendinize güvenin.
Dip Not: Bunları yaparken karşındakine nefret duyarak yapma ama. Eğer seni aldatmadıysa, ilişkinizin bitmesi iki taraftan da kaynaklanıyor olabilir. Insan direk karşı tarafı suçlarsa bir arpa boyu yol katedemez. Ona değer verdin, onu unutmak için de sevmedin. Güzel anılarınız güzel birer anı olarak kalmalı, kalsın. Yolun her daim açık olsun ve hayatınıza girip çıkan hiç bir erkeğe ne gururunuzla ne kendinize güveninizle oynamasına izin vermeyin.(Bu yazı sadece konu sahibine ithaf edilmemiştir, bu durumda olan nice kadın var ve yardım edebilmek amacıyla yazılmıştır.)

Ben de terkedildim.Hatta bugün bi avmde kızın biri bi kız arkadaşına ''eve gelmiş yemek hazırlıyormuş dedi ismi de benimkinin ismi''içim cız etti.Dayanamayıp kıza soyadı şu mu diyesim geldi.Unut canım unut,hatta sana değer veren insanlarla gez dolaş,kurslara git.En önemlisi dua et herşeyin hayırlısı için.

Back
X