Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar onemli degilki, konu sahibi ask acisinin nasil dindirilecegini sormus. Belki ozelini paylaşmak istemiyordur.Niye terketti
.Nasıldı ilşkiniz.nekadargörüştünüz..yaşlarınız kaç..işleriniz ne...yazzanıza bunları.
Yas 24 universite son sinif ogrencisiyim 1.5 yil normal arkadastik bir yil da sevgili olduk.ya tek sevgilimi kaybetmedim ben en yakin dostumu arkadasimi kaybettim bunu nasil yapti beni nasil kenara itti aklim almiyor.dediklerini yapacagim ki deniyorum da zaten bunlari ama bazen cok cildiriyorum elimde olmadanBunlar onemli degilki, konu sahibi ask acisinin nasil dindirilecegini sormus. Belki ozelini paylaşmak istemiyordur.
Gitti evet bundan bi hafta onceye kadar cildiriyordu birini buldugumu dusunup,ne pisman olup donmeyi yediriyor kendisine ne de unutulmayi,unutmayi..bi haftadir hic sesi yok ama sanirim birini bulduBi sekilde unut arkadasim, sonucta terk eden erkek gitmistir zaten. Yoluna devam et.
Birini sevip guvenebilir miyim bilmiyorum ki zaten bunlari dusunmek icin de cok erken zaten.ben sadece bu durumdan kurtulmak istiyorum suan..yaz bitecek uniye donecem nolacak burnumun dibinde dibinde..allahim sabir verZaten bi erkek gittiyse, baska bi kadin yuzundendir. Uzulme. Eyvallah de gec. Gencecik kizsin. Hayirli olmayacakti belki. Ve kismetin bu degildi. Elbet sevecegin o adam karsina cikacak. Sabret
Yapamiyormus bizim yasam seklimiz davranislarimiz cok farkliymis.sanki oncesinde beni hic tanimiyordu da soyledigi laf buGençsin daha kimler kimler olur..Geçecek.Tecrübe oldu.Buyaşta tecrübeer iyi olur.Niye terketti...
Yapamiyormus bizim yasam seklimiz davranislarimiz cok farkliymis.sanki oncesinde beni hic tanimiyordu da soyledigi laf bu
Off allahim sen yardim etValla benim gibi kendine acı çektirmeyi seven biriysen seneler geçse de unutamazsın fakat alışırsın.
Gitti evet bundan bi hafta onceye kadar cildiriyordu birini buldugumu dusunup,ne pisman olup donmeyi yediriyor kendisine ne de unutulmayi,unutmayi..bi haftadir hic sesi yok ama sanirim birini buldu