- 14 Temmuz 2016
- 6
- 2
- 6
- 30
- Konu Sahibi Parcaponcik
-
Söylenen her söz doğru olsaydı keşke..
Önce o sözlerle göz boyayıp aşık ederler, sen yalan olduğunu anladığında ise iş işten çoktan geçmiş olur...
Ne kadar kolay onlar için bunları söylemek ardında bıraktıkları hiç umurlarında olmuyor nasıl geçer bu acı bilmiyorum
Bende engelledim sildim rezil insani 22 yasina girecek birde karaktersiz Ah ediyorum mutsuzluğunu görmek bile bi nebze içimi soğutur ama o alay ediyor Allahim cikarir inşallahÇok küçüksünüz evlilik vs düşünmeyin bunları.
Çocuk da haytanın teki belli ki baksanıza 16lık ufacık kızın peşine düşmüş rezil.
Ergenlikten çıkamamış olması da cabası..
Beni takip etmeye devam et nedir allaseniz ?
Silin engelleyin her yerden,bu mikroptan hayır gelmez.
Öyle yapicam tesekkur ederim umarim dediğin gibi olur unuturum bir an önce pisliğiMerak etmeyin size bunu yapan 16 yaşındaki kıza da aynısını yapacaktır kendini tatmin ettikten sonra. Ne yazık ki çoğu kadın kendinden yaşça büyük erkeklere daha çok ilgi duyuyor, kız da daha küçücük zaten,saf,o yaşta kandırılması daha kolay nispeten. Ondan atlamıştır o hödüğe.
Bundan sonra her ne olursa olsun ne cevap verin ne de yazın ona.
Bu süreç biraz sancılı geçecektir doğal olarak ama dikkatinizi başka şeylere vermeye çalışın. Bir iki bir iki derken bir bakmışsınız eskisi kadar acıtmıyormuş bile artık...
Size yaptığı kötülükleri hatırlayın,nasıl dalga geçtiğini,gururunuzla nasıl oynadığını. Yıllardır verdiğiniz emekleri nasıl çöpe attığını. Ve içinizi soğutun. Ne zaman gardınızı düşürecek olursanız bütün bunları hatırlayın.Öyle yapicam tesekkur ederim umarim dediğin gibi olur unuturum bir an önce pisliği
Kesinlikle bu zamana kadar yapamadigim şeylerdi bunlar artik öyle olucak Allah cikarsin istiyorum ondan yaptiklari yanina kalmasin :)Size yaptığı kötülükleri hatırlayın,nasıl dalga geçtiğini,gururunuzla nasıl oynadığını. Yıllardır verdiğiniz emekleri nasıl çöpe attığını. Ve içinizi soğutun. Ne zaman gardınızı düşürecek olursanız bütün bunları hatırlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?