Terleme sıcak basması gebelik belirtisi (döllenme )olabilir mi ?

Wanniya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
709
291
33
Reglin son gununden itibaren degerlendiriyorum . Yumurtlama belirtisinde sicak basmasi oldugunu biliyorum fakat iki uc gundur belirli saatler de sanki gunes altindaymisim gibi sicak basiyor. Gece (hava sogumasina ragmen) ustumdeki yorgani atiyorum askili ile yatiyorum . Esim zorla ortuyor hasta olacaksin diye .
Terleyen de bi insan degilim cam mam yer her acik havalansin diye actim bildiginiz ceyran yapiyor askili ve ustume ince bisey aldim carpmasin diye
Bu sefer terlemeye basladim cikarttim

Bu gun babannem geldi kizim ayagina bisey giy terlik falan sicak dedim ne sicagi kizim diyor (bizim ev bi tik soguktur bu arada )

suratin bi tuhaf gozlerin gecmis senin hasta misin dedi yok dedim
Kalkarken de bakiyim ne giydin dedi elini karnimda gezdirdi caktirmadan usursun bise daha giy dedi kalkti gitti.

Ilk defa boyle bi sicak basmasi terleme ile karsilasiyorum elim avcumun ici ayaklarim bi tuhaf aniden geliyor duruyor .

1 Mart başlama tarihi mi bitme tarihi mi? Yumurtlama oluyordur gebelik için çok erken bir süreç

1 mart baslangic tarihi . Yumurtlama takip etmedim testler ile takinti yapmayayim diyerekten . Acaba erken mi oldu da boyle diye dusundum daha once bu kadar olmamisti cunku susuzlugum gecmiyor bir de deli gibi su iciyorum

Bence yumurtluyorsun. Gebelik imkansız şuan. Yumurtlama olacak sonra 10 gün sonrasındaki belirtilerini gebeliğe yorabiliriz. Eczaneden alabilirsin ovulasyon testi. Hem görmüş olursun ne zaman yumurtladığını hem de değerlendirirsiniz.

Bu gece degerlendireyim o zaman dun ates olctum 37 idi bu gun 36.9 olmus dediginiz gibi yumurtluyor olabilirim . Ben acaba dedim erken yumurtladim da ondan mi boyle oluyor bir de surekli degerlendirdigim icin bu gunde babannem boyle soyledi aklima kusku dustu

Sabah aksam derecesi oynuyor surekli duzenli yapamiyorum gunde iki kez olcuyorum bazen

Sabahları aynı saatte uyandığın gibi ölçersen daha kesin sonuç elde edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…