- 25 Ocak 2023
- 709
- 291
- 33
Reglin son gununden itibaren degerlendiriyorum . Yumurtlama belirtisinde sicak basmasi oldugunu biliyorum fakat iki uc gundur belirli saatler de sanki gunes altindaymisim gibi sicak basiyor. Gece (hava sogumasina ragmen) ustumdeki yorgani atiyorum askili ile yatiyorum . Esim zorla ortuyor hasta olacaksin diye .
Terleyen de bi insan degilim cam mam yer her acik havalansin diye actim bildiginiz ceyran yapiyor askili ve ustume ince bisey aldim carpmasin diye
Bu sefer terlemeye basladim cikarttim
Bu gun babannem geldi kizim ayagina bisey giy terlik falan sicak dedim ne sicagi kizim diyor (bizim ev bi tik soguktur bu arada )
suratin bi tuhaf gozlerin gecmis senin hasta misin dedi yok dedim
Kalkarken de bakiyim ne giydin dedi elini karnimda gezdirdi caktirmadan usursun bise daha giy dedi kalkti gitti.
Ilk defa boyle bi sicak basmasi terleme ile karsilasiyorum elim avcumun ici ayaklarim bi tuhaf aniden geliyor duruyor .
Terleyen de bi insan degilim cam mam yer her acik havalansin diye actim bildiginiz ceyran yapiyor askili ve ustume ince bisey aldim carpmasin diye
Bu sefer terlemeye basladim cikarttim
Bu gun babannem geldi kizim ayagina bisey giy terlik falan sicak dedim ne sicagi kizim diyor (bizim ev bi tik soguktur bu arada )
suratin bi tuhaf gozlerin gecmis senin hasta misin dedi yok dedim
Kalkarken de bakiyim ne giydin dedi elini karnimda gezdirdi caktirmadan usursun bise daha giy dedi kalkti gitti.
Ilk defa boyle bi sicak basmasi terleme ile karsilasiyorum elim avcumun ici ayaklarim bi tuhaf aniden geliyor duruyor .