Termal Havuz Sıkıntısı

MonicaBing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1.150
1.453
133
28
Bayanlar durum şöyle ki evlat sahibi olmaya çalışıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu ay doktorumla beraber yumurtlama takibi yaptık, perşembe günü çatlama olmuş cuma günü gidince doktor yumurta çatlamış dedi. Tek bir yumurta görmüştü bu hamilelik şansını azaltır mı bilemiyorum tabii ki.
Gelelim soruma, çoook önceden planladığımız bir tatil vardı ve termal havuzlu bir tatil. Termal suların özellikleri farklı biliyorsunuz. Sizce etkiler mi çocuk olmaması için girmeli miyim suya? Bilenler lütfen beni de bilgilendirsin maalesef doktoruma sormayı unuttum.

Geçen sene hamileyken bizde termal suya gittik.kanalları açtığı için doktorum girmemi önermedi.düşük tehlikesi olabilir erken doğum olabilir diye.eğer hamile olma ihtimalin varsa girmeni tavsiye etmem.ama değilsen termal su benim bildiğim kanalları açtığı için hamile olma şansın artıyor.ama dediğim gibi hamile olma ihtimalin varsa girme.sen yinede doktoruna danış derim.

Hamile değilim, orası kesin. Sadece hamile olmaya uğraşıyorum.

Ikı sene önce eltım ler gıttı ve mikrop kaptı bır sene boyunca idrar yolu enfeksiyonu ile uğraştı gittiğiniz yerin temizliğinden falan emin değilseniz riskli bence

Hamile değilsen gidebilirsin. Sıcak suya oturduğun için hamile olma şansın artar die biliyorum ben.kaslar gevşiyor ya çünkü.sen yine de doktoruna danış derim seni en iyi bilen o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…