termal kaplıcalara gidip fayda gören var mı?

svd06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
142
3
116
Diğer
arkadaşlar merhaba..
termal kaplıcaların bir sürü hastalığa özellikle kadın hastalıklarına filan iyi geldiğini duydum..aranızda termal kaplıcalara gidip fayda gören var mı?

Ben gitmiştim cnm ama sadece 1 kere
faydası oldumu olmadımı bilmiyorum ama hala hamile diilim

bende duydum oşekilde kaldığına inanan bir çok kişi sıcak suyun içinde oturuyorsun güya kanallarını açıyormuş bunu özellikle yumurtlama dönemine yakın birkaç gün yapar birlikte olursan olabiliyormuş bi arkadaşım o şekilde yaptı ve hamile kaldı bende gittim ama eşim kalmadı bir kaç ssat kaldık döndük
tüp bebek yaptırdım şu an hamileyim yeni öğrendim

teşekkürler canım darısı başınıza Allah yeterki istesin herşey oluyor umudunu yitirme moral çok önemli biliyorsun

canım sen kendin bilirsin ama ben butür şeyleri pek tavsiye etmiyorum .çünkü banada çok söylediler girdiye girdim 3 gün boyunca. ondan sonra istanbula geldiğimde mantar ve iltihapla uğraşmaya kaldım doktorum enfeksiyon kapmışın dedi. bende anlatım ona. eşimde bende ilaç kullanmak zorunda kaldık 3 günlük kaplıca yüzünden.....

Kaplica suyunun icindeki mineraller dolayisiyla fertiliteye katkisi oldugu muhakkak. fakat her kaplicaya gidilmez. yerin temiz ve doktor kontrolunde olmasi sarttir yoksa enfeksyon olma ihtimali var.

Ben Kusadasi Davutlar'da Natur-Med'e gittim. Cok temiz ve nezih bir dogal tedavi, kaplica ve tedavi merkezi. Link vermek yasak oldugu icin veremiyorum ama google'da ararsaniz cikar.

Su an 18 haftalik hamileyim.

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…