- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
-
Ben de termikel kullanıyorum 2 yıldır.benim ki tam boy inox ikili fırın ve cam ocaklı.servis kurulum esnasında camını çizmiş bir kaç parçaya hasar verdi.servis ihmal etti.mail telefon hikaye.ben de şikayetvar a yazdım 5 dk sonra aradılar ertesi gün gelip değiştirdiler.ürün çok iyi yoksa iade edene kadar uğraşırdım.ihmal etmeyin.
Evet ben defalarca aradim cevap alamadim. Bendr şikayet vara yazdiktan sonra gendl merkezden arayip ilgilendiler. Yeni davlumbaz getirdile. Üstüne düşmek gerekiyor böyle durumlarda.Ben de termikel kullanıyorum 2 yıldır.benim ki tam boy inox ikili fırın ve cam ocaklı.servis kurulum esnasında camını çizmiş bir kaç parçaya hasar verdi.servis ihmal etti.mail telefon hikaye.ben de şikayetvar a yazdım 5 dk sonra aradılar ertesi gün gelip değiştirdiler.ürün çok iyi yoksa iade edene kadar uğraşırdım.ihmal etmeyin.
Bende termikel ankastire siyah kullaniyrm hic memnun deglm
Seninki nasl bir firin ankstiremi
Cnm fırını çalıştırmak için el düğmesi yok benimkinde derece ve program ayarlıyorum sonra ceviriyorum.Frini bn calistiriyrum el dugmesinden nerden kpticm tekrardan el düymesine basiyrm kpanmiyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?