'Terör var, kızı veremeyiz' dediler, canına kıydı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Genç polisten çok acı haber...
Sitene Ekle
-teror-var-kizi-veremeyiz-dediler-canina-kiydi-6089810.Jpeg

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

-teror-var-kizi-veremeyiz-dediler-canina-kiydi-6089809.Jpeg

-teror-var-kizi-veremeyiz-dediler-canina-kiydi-6089807.Jpeg

-teror-var-kizi-veremeyiz-dediler-canina-kiydi-6089805.Jpeg

-teror-var-kizi-veremeyiz-dediler-canina-kiydi-6089803.Jpeg

Olay bugün öğle saatlerinde Yukarı Köşk Mahallesi Birinci Kiremitlik Sokak Hamitoğullar Apartmanı’nın üçüncü katında meydana geldi. Yalnız yaşayan Alptuğ Bertan Tanağar’ın evinden silah sesi duyan komşuları 155’i Polis İmdat telefonunu aradı. Kısa sürede olay yerine giden polisler, tabanca sesinin geldiği Alptuğ Bertan Tanağar’ın evinin zilini çaldı, ancak kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine levye ile kapıyı kırıp içeri giren polis, Tanağar’ın bilgisayar başında koltukta cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine gelensağlık ekibi Tanağar’ın kalbine isabet eden kurşunla öldüğünü belirledi.

’TERÖR VAR KIZI SANA VERMEYİZ’

Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi’nde köpek eğiticiliğinden sonra Asayiş Şube Müdürlüğü kayıp şahıslar büro amirliğinde görevli olan 5 yıllık polis memuru Alptuğ Bertan Tanağar’ı, iddiaya göre memleketi Ankara’da yaşayan nişanlısından aldığı sonhaber intihara sürükledi.

Ailenin "Terör var, kızı sana vermeyiz" sözüne üzüldüğü ileri sürülen Alptuğ Bertan Tanağar’un ani bir kararla hayatına son verdiği ileri sürüldü. Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta nişanlısı ile birlikte çektirdiği fotoğrafa 3 Eylül günü ’seviyorum merkez’ diye yazan genç polis memurunun cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

http://www.milliyet.com.tr/-teror-var-kizi-veremeyiz--gundem-2121350/

nişan.webp

zaten nişanlılarmış ailenin tavrını saçma buldum tamam herkes çocuğunu korumaya çalışır ama, ne bileyim

Kızın turşusu kurulsun inşallah

IMG-20150819-WA0000.webp

:KK43: yazık ya, Allah rahmet eylesin, kızı vermek istemiyorlarsa neden Nişan yaptılar, ne varmış polisse:KK43:

canım sanırım sorun polis olması değil terörün patlamış olması, terör evlendikten sonra patlasaydı boşan mı diyeceklerdi, çocuk riskli bir birimde de çalışmıyormuş üstelik

yazık ya değer miydi o adam toprak olmuş, kadın biraz zaman geçince başkasını bulup evlenir

Olay bugün öğle saatlerinde Yukarı Köşk Mahallesi Birinci Kiremitlik Sokak Hamitoğullar Apartmanı’nın üçüncü katında meydana geldi.
Ya bunu anlamıyorum ben, bu kadar açık adrese ne gerek var? Ev kaç metrekare, aidatı ne kadra onu da yazsalar oldu olacak.

intihar etmek tamamen çökmüş bir psikoloji gerektırır. evlenecektık evlenemedık falan bunlarla ıntıhar olmaz he olur dediğim gıbı kişi tamamen bıtmıştır. psikolojisi çöken bırıyle evlenmek de ne kadar doğrudur tartışılır. kişi önce kendini düzeltmeli.
herkesin sıkıntılı dönemleri vardır elbet. ama kendine zarar vermeyen de cinnet adı altında baskalarına zarar verıyor. bir de konunun sadece bu olduguna ınanmadım.en azından kız tarafının bunu ileri sürdüğüne. kimse kusura bakmasın yasadıgımız toplumun bakış açısı bellı. kolay kolay bır kız ailesi teror olayları arttı vs dıye nişanı bozmak ıstemez.isteseleren basından karşı çıkarlardı kı bellı yanı buyuk de tören yapmışlar istıyorlar damadı.
keşke intıhar etmek yerıne önce bir psıkıyatrıste gıtseydı rahmetlı. yazık etmış kendıne.

Son düzenleme:
Bence başka birşey vardır bu işte ya bana ölüm sebebi saçma geldi.
Allah rahmet eylesin.

Adam sanki hırsız, uyuşturucu satıyor , katil..
Ey Kayinbaba ; kızının , polisin ailesinin yüzüne nasıl bakacaksın?
Vicdanını nasıl susturacaksin?

Ben de nedenin bu olduğuna pek inanmadım sonuçta nişan 10 sene önce yapılmış değil ki 6 ay öncesi 1 sene öncesi de durum böyleydi. Yani terör olayı olmasa polislik kolay mı yine hırsızı uğursuzu delisi sarhoşu vs muhattap oldukları insanlar.
Allah affetsin polis kardeşi de...

öyle tabii illaki depresyondaydı bu olay tetikledi belki

Back
X