Rüya Yorumları Teröristlerin saldırısına uğramak

Angel1905

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
600
354
103
36
Allahım hayırlara çıkarsın. 1 saat kadar önce bir rüya gördüm korkudan hala uyuyamıyorum. 2 arkadaşımla bizim mahalledeyiz yürürken birden üstü açık arabayla teröristler ellerinde çeşitli silah taramalı tüfekler bide roket atar var arabada heryere Ateş ederek yüksek ses tuhaf bi müzikle geçiyorlar. Bizi farkettiler bize yöneldiler hemen saklandık ama Nasıl korku anlatamam en son az ilerimize bomba attılar evimizden biraz ileri aklım ailemde evde onlar diyorum kaçamazlarda sonra bir apartman a saklanmak için tam girerken yine geçiyorlar kadınlarda var bu sefer arabada . Apartmandan da bi adam bizi dışarı çıkartmaya çalışıyor anlatamıyoruz derdimizi yollar savaş alanı sonra bir bakıyorum devlet yönetimini onlar ele geçirmiş eğleniyorlar hiç asker polis yok ben berbbat endişeliyim eve gidemiyorum saklanacak yer yok korkuyla bir kalktım uyuyamıyorumda. Ne biçim rüyaydı ya aynı gerçek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…