Ters dönen bebisler

zynp26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
38
10
38
Diyarbakır
Slm arkadaslar 34+5teyim ve bebeğim haftalardir ters doktorum duzelmezse 37de sezeryanla alicam dedi bu durumu yasayan varmi acaba normal dogum olsun istiyorum bebegim duzelir mi sizce

Benimde kızım tersti ve dönmedi 37+5 de sezaryenle doğum yaptım ben hissetmesemde sancıların varmış eğer çocuk gelmeye kalkarsa ters olduğu için çıkamaz ve doktor kaybedersin bebeğini demisti

Bnde yoktu cnm yani bn hissetmiyodum nst de cikiyodu ama bazı büyüklerinden de bekle biraz daha dogum anında döner demişlerdi ama doktor öyle deyince sezaryen oldum ama şikayetçi değilim doktorum muhteşemdi.. bebeğini çabuk sevmek istersen hemen ayağa kalkarsan yani biraz dişini sikman lazım bide nazara dikkat et ben ertsesi gün ayağa kalktım dediler nasıl kalktın dedim biseyim yok hemen ertesi güne yatağa düştüm

Bnde yoktu cnm yani bn hissetmiyodum nst de cikiyodu ama bazı büyüklerinden de bekle biraz daha dogum anında döner demişlerdi ama doktor öyle deyince sezaryen oldum ama şikayetçi değilim doktorum muhteşemdi.. bebeğini çabuk sevmek istersen hemen ayağa kalkarsan yani biraz dişini sikman lazım bide nazara dikkat et ben ertsesi gün ayağa kalktım dediler nasıl kalktın dedim biseyim yok hemen ertesi güne yatağa düştüm
Zaten bu nazar başlıca bir bela valla bebegime bir an once kavusmak istiyorum tabi ama akciger gelisimini de tamamlasa daha saglikli olur sizde solunum sikintisi oldu mu peki birde bebegi kuveze aliyolar mi 37.haftada?

Yok allah'a şükür hiç bisey olmadı zaten normalde 38 .haftada alıyorlar bebegi

Sende inşallah alırsın bol bol dua oku (rabbi yesir oku - ism-ı azam duaları )oku ben cok faydasini gördüm

Ters geliyorsa sezaryen anormal bir karar değil ama baska ek bir sıkıntı olmadan neden 38 den önce almak istiyor ki?

Slm arkadaslar 34+5teyim ve bebeğim haftalardir ters doktorum duzelmezse 37de sezeryanla alicam dedi bu durumu yasayan varmi acaba normal dogum olsun istiyorum bebegim duzelir mi sizce
ne yaptın cnm bebek döndümü yoksa sezaryen mı oldun

Back
X