ters dubleks mi çatı dubleks mi??

lahanabebekk

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
288
4
16
Sakarya
kızlar nasip olursa ev alacağız ben her ne kadar düz daire istesem de bulunduğumuz yerde genelde dubleks evler mevcut.bahçe dubleksten hırsız nedeıyle korkuyorum.parmaklık takıncada yangın çıkıcak orda kalacakmışım gibi fobim var.rutubet ve nem de cabası tabiki.çatıya gelincede kullanım alanı dar çok basık duruyor.yazın uyunmaz gibi çok yanar sanki.sizce dezavantajları nasıl ya da hangizi daha kullanışlı olur? tavsşyesi olan var mı

öncelikle Allah gönlüne göre bir ev versin.benim evim çatı dublex 250 metrekare.5 oda 1 salondan 4 oda bir salona çevrilmiş.bu 5. yılım.izolasyonu iyi,akma rutubet olmadı.ben iklimi sıcak bir şehirdeyim ve yazın yukarı odalarda durulmuyor.aşağıda uyuyoruz,yatak odaları yukarıda..teraslar serin ama çocuklar yatmayı sevmediği için yatmıyoruz.zor tarafı temizliği.kışında her taraf açık olmadığı halde doğalgaz faturamız çok geliyor.elektrik su herkesten çok geliyor.benim gibi hergün ev süpürüp teras yıkarsanız bu normal..bir düzen kurarsanız temizliği de gözünüzde büyümez..ters dublex alacaksanız aşağı katı çok alçak olmasın.su taşkını ve rutubet olabilir.üşengeç ve çok temizlik yapmaktan bıkan biriyseniz uzak durun derim.çünkü büyük evin işde büyük oluyor...

haklısın 2 kişi olcagz bız dde çalışıyoruz vakıtte yok çok derin temizliğe temizliği zor dıye duymustum dedıgın gıbı cok sağol teskkurler .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…