Ters duran bebek

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim. Bebeğim nerdeyse iki aydır falan secde pozisyonunda yani yüzüstü yatıyor. Dün gittiğimde yine o pozisyondaydi. Doktor kontrol etti her şey iyi görünüyor dedi ama ona iki aydır bu şekilde yatması normal mi diye sormayı unuttum. Başına böyle bir şey gelen bebeği hep yüzüstü yatan var mı? Yani bu çocuk hiç mi hareket etmiyor. Meyve suyu çikolata demeyin lütfen yiyorum:))

Daha çok küçük dönme ihtimali var
Doğum için falan sormuyorum zaten sezeryan olacağım ilki de sezeryan olduğu için. Sorum iki aydır hiç hareket etmiyor mu dönmüyor mu bir hastalığı mi var acaba diye endişelendim😢

Doğum için falan sormuyorum zaten sezeryan olacağım ilki de sezeryan olduğu için. Sorum iki aydır hiç hareket etmiyor mu dönmüyor mu bir hastalığı mi var acaba diye endişelendim😢
Ben de 18 haftalık hamileyim ve benimki de böyle duruyor. Son gittiğimizde kafasını plasentanın altına gömmüş arkası dönük yatıyordu ama doktor bi sıkıntı söylemedi , aklıma da gelmedi. Bence sürekli böyle yatmıyordur yine öyle denk gelmiştir.

Ben de 18 haftalık hamileyim ve benimki de böyle duruyor. Son gittiğimizde kafasını plasentanın altına gömmüş arkası dönük yatıyordu ama doktor bi sıkıntı söylemedi , aklıma da gelmedi. Bence sürekli böyle yatmıyordur yine öyle denk gelmiştir.
Yok canım bu 4. Kez böyle görüşürüm

Back
X