Daha önce de bir iki derdimi yazmıştım. Stresten saçlarımı koparmamdan bahsetmiştim. Dün kpss sonucumu öğrendim ve atanma umudum hiç kalmadi. Üzerine bir de karşılıksız aşk belası var. Zaten ne kendimi beğenirim ne de insanlar beni beğenir. Hiçbir şey yolunda gitmiyor sanki. Elimi neye atsam kuruyor. Hiçbir şey mutlu etmiyor artık beni. 15 yaşında ergenlik dönemindeymisim gibi ailemle de çatışma yaşıyorum. Adet düzensizliği olduğu için ilaç kullandim. Yani adet olamiyordum ve hem ekstra sinir yapıyordu hem de karnim şişiyordu. İlaç ise yaradı ama yan etkisi olarak daha çok stresli hissetmeye başladım. Biliyorum çok karışık anlattım ama tüm bunlar beni mahvetti. Sınavı düşünüp ağlıyorum, karşılıksız aşkımı düşünüp ağlıyorum, ne kadar iğrenç olduğumu düşünüp ağlıyorum. Boğuluyorum sanki. Tam böyle dibe vurduğunuzu hissettiginizde neler yapıyorsunuz? Neler yapmaliyim sizce ?
Tabi ki toparlanacaksın. Karşılıksız aşkı boşver bir karşılıklı mutlaka karşına çıkacaktır. KPSS de yalnız değilsin zibilyon kişi bekliyor bu arada özel sektörde işe bak mutlaka kendine uygun bir iş bulacaksın. Saçlarını koparma mevzusu fena önce psikolojini ve sağlığını sağlama al gerisini salla gitsin ben öyle yaptığımdan beri mutluyum.
Abartiyorsun. Once sekeri ve beyaz unu birak. Sonra memurlugun tek is imkani olmadiginin farkina var. Yuruyus yap her gun. Kendine de biraz guven. Sen kendini sevmezsen baskasi nasil sevsin. Cok dagilmissin. Toparlan biraz.
Başka bi iş bul kendine atanana kadar. Bende evde otursam ailemle,iş güç olmasa adam doğrama potansiyelim bile var. Anormal değilsin yani,değişiklik iyi gelecektir. Para kazanınca kendine bakarsın,bakım yapınca kendini beğenirsin. Kimse doğuştan dünya güzeli değil.
Aşk da, iş de bir süre sonra yerini buluyor. Bende kpss girdim atama imkansız ama kendimi bu kadar tribe sokmuyorum. Her zaman birşey olmuyorsa daha iyisi olacaktır diyorum bekliyorum. Bu kadar karamsar olma..
Hayat gelip geçici susacaksim Allah'a havale edeceksin Allah'a dua edeceksin başka çareyok sen derdini anlatmak çözüm bulmak yerine rabbine dua et biliyorum ki herşey iyi olacak