ters rahim engel değilse

serze4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
208
260
103
merhabayın.
3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz ama gebelik hiç oluşmadı.3 doktor değiştirdim bende ve eşimde sorun olmadıgı söylendi sadece rahimin sola eğik bu biraz geciktirir dendi.heray beklemekten çok yoruldum.çok yakın arkadaslarımın bebekleri var.artık inanın onlarla görüşmek bile istemiyorum.yanlış anlasılmasın kıskanmak değil benimki inanın cok uzuluyorum çok özenıyorum.
sorum şu benım kayınvalıdemınde rahmı tersmıs 4 yıl olmamıs sonra doktor duzeltmıs osekılde hamıle kalmıs.böyle 4 5 örnek daha var.şimdi kayınvalıdem bu sekılde kalamazsın duzelttır dıyo doktorlar duzeltılmez dıyor.şaştım kaldım.2 aşılamam var olumsuz.3 ay klomen kullandım yıne olmadı.ben napıcammmmm?

Düzelttirme diye bir şey hiç duymadım.
Ters rahim gebeliğr engel değil.
Kv biz yaşlı ise belki kendisine yapılan operasyonu yanlış hatırlıyor veya ona yanlış anlatılmış olabilir diye düşünüyorum

Düzelttirme diye bir şey hiç duymadım.
Ters rahim gebeliğr engel değil.
Kv biz yaşlı ise belki kendisine yapılan operasyonu yanlış hatırlıyor veya ona yanlış anlatılmış olabilir diye düşünüyorum
yani şöyle 34 35 yıl önce.ozaman doktor düzeltmiş. ama sokak ebesi adı altında düzeltenlerde varmış normalde.korkarım zaten gitmem ama yaptıranlar var bildiğim.

yani şöyle 34 35 yıl önce.ozaman doktor düzeltmiş. ama sokak ebesi adı altında düzeltenlerde varmış normalde.korkarım zaten gitmem ama yaptıranlar var bildiğim.

Canım benim ters rahim, hamile kalmakta sorun yaşamadım.
E doktor bir şey demiyor mu

Canım benim ters rahim, hamile kalmakta sorun yaşamadım.
E doktor bir şey demiyor mu
canım 3 doktora gıttım ucude engel degıl dedi ama normal kalman gec olabılır dedı hoş aşılamalarda tutmadı.
kafam çok karışık.içim hep yangın yeri.

benimkide tersmiş engel değil dedi doktor, bi sorunda yok başka olmuyo bi türlü

benimkide tersmiş engel değil dedi doktor, bi sorunda yok başka olmuyo bi türlü
off sorma.olmuyor olmuyor.konsutgum herkes kafamı karıstıryor.bi arkadasın ablasıda 2 kez asılama olmus tutmamıs.tup bebek yapıcaklarmıs.bende tup bebekten cok korkuyorum hazır da degılım zaten

off sorma.olmuyor olmuyor.konsutgum herkes kafamı karıstıryor.bi arkadasın ablasıda 2 kez asılama olmus tutmamıs.tup bebek yapıcaklarmıs.bende tup bebekten cok korkuyorum hazır da degılım zaten
aşılamalar bile çok yıpratıcıydı, o yüzden tüp bebek için bende hiç hazır hissetmiyorum kendimi. sorun yoksa kendiliğinden olur diye bi umut, bi yandan zaman boşa geçiyo hissi :KK43:

aşılamalar bile çok yıpratıcıydı, o yüzden tüp bebek için bende hiç hazır hissetmiyorum kendimi. sorun yoksa kendiliğinden olur diye bi umut, bi yandan zaman boşa geçiyo hissi :KK43:
Aynen öyle yaşım 33benim.Ama kendiligindende olmuyor.

Kimse yokmu bukonuda bilgisi olan

merhaba, benim de rahmim ters. size bir şey önericem ilişki şekliniz nasıl oluyor? biliyorsunuz bizim rahim geride olduğu için derin ilişki öneriyorlar yani daha doğrusu dizlerinin üstünde arkaya dönük ilişki yaşarsan tutma olasılığı daha yüksek oluyor. içini ferah tut. Allahım sana da nasip etsin inşallah

merhaba, benim de rahmim ters. size bir şey önericem ilişki şekliniz nasıl oluyor? biliyorsunuz bizim rahim geride olduğu için derin ilişki öneriyorlar yani daha doğrusu dizlerinin üstünde arkaya dönük ilişki yaşarsan tutma olasılığı daha yüksek oluyor. içini ferah tut. Allahım sana da nasip etsin inşallah
Son 4 5aydit öyle yaptık ama olmadı.

bunu doktormu önerdi, seninki böylemi oldu. bizimde bu şekilde olduğu oluyo ama sonuç değişmiyo

bunu doktormu önerdi, seninki böylemi oldu. bizimde bu şekilde olduğu oluyo ama sonuç değişmiyo
evet benimki böyle oldu 2 ay boyunca ilişki bu şekilde oldu. doktor önermesiyle olmadı fakat bununla ilgili okuduğum doktor yazıları oldu. mantıken spermlerin rahim boynunda birikmesi hamileliği daha kolay kılıyor.rahim bizde geride olduğundan bu ilişkide de bu durum olduğu için daha kolaylaşıyor gebelik. normal ilişkide bizim rahime çok zor ve geç ulaşıyor diye mantık yürütüyorum ben.

Back
X