Ters rahim

marinbelis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
53
31
38
kızlar doktorum rahmimin ters oldugunu söyledi böyle olup gebe kalamayan varmı ve bunu çeken ebeler varmıs bilgisi olan yaşayan?

Cnm doktorun nasıl anladı peki anlattı mı? Ben dr.a ebeye göründüğümden bahsettim bildiğin geçiştirdi gebeliğe engel bi durumun yok hsg sonucun tertemiz dedi stres yapma bu kadar solak olmak gibi bişeymiş bu bende başta korkmuştum

Vajinal muayenede anladı canım. Banada öle dedi yeşil gözlü olmak gibi birsey . Ben zaten duyunca bir korktum gebeliğe engel değil dedi korkma ama sene oldu yani başka bir problemimizde yok kaç doktora gittim . Son care denemek istiyorum. Ki cok duydum yani ara ebesi deniyomuş ve rahmi ters olup düzeltince hamile kalanları. Madem engel degil bunlar nasıl oluyor ki

Gebeliğe engel bir durum değil ,yakın bir aile dostumuzun da tersmiş 3 tane evladı var , çektirmek düzeltmek gibi müdahalelerden zarar görebilirsiniz.

Benim annem 4 yil hamile kalamamiş köy yerinde o zaman kimse bilememiş sonra ankaraya gitmişler orda doktor rahmin ters olduğunu söylemiş ve tedavi olmuş sonra hamile kalmış engel olmasa neden 4 yil boyunca hamile kalamayip tedavi oldukdan sonra kalsin ki demek ki engel bence sen tedavi ol zarari olmaz faydası olur belki

Bu bilgi çok gereksiz yere veriliyor kadınlara.
Rahminizin ters olması çocuk sahibi olamayacaksınız anlamına gelmiyor.
Kadınların çoğunda (ben de dahil) bu durum mevcut.

2. hamileliğimde kan tahlili sonrası muayene edildiğimde kendi doktorum haricinde bir doktor bana bunu demişti "rahmin ters".
Ben de kendi doktoruma sorduğum zaman "gereksiz bir bilgi vermiş, ne gerek vardı bunu sana söylemesinde anlayamadım yani" diyerek göz devirmişti.

Bu arada 2 çocuk annesiyim, doğumda da rahmin ters olması birşeyi etkilemiyor.
Bunu doğum doktorum da söylemişti.

Canim son durumun nedir?benimde rahim ters ve hamilelik olmuyor malesef bir süredir

Hayirli olsun ins Allah kucagina almayi nasip eder.kac haftaliksin?

Kac ay sürdü hamile kalman cnm?birde Özel bir yöntem uyguladinmi?pozisyon vs?
Yok bir yontem uygulamadim acikcasi. 22.haftadayim su an. Hamilelik dusundugumuzun 2.ayinda hamile kaldim. Darisi basiniza insallah. Allah size de nasip etsin. Bunu engel olarak dusunmeyin. Psikolojinizi etkilemeyin.

Yok bir yontem uygulamadim acikcasi. 22.haftadayim su an. Hamilelik dusundugumuzun 2.ayinda hamile kaldim. Darisi basiniza insallah. Allah size de nasip etsin. Bunu engel olarak dusunmeyin. Psikolojinizi etkilemeyin.
Cok Tebrik ediyorum sizi.umarim bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.
Ben ilk baslarda cok takmiyordum, fakat neredeyse bir sene oldu ve hicbir Sorun olmamasina ragmen hamile kalamiyorum.böyle olunca aceba diyorum rahmimin retrovert olmasimi engelliyor bu durumu diye aklima geliyor.
Esimin spermleri gayet Iyi,benim tüpler acik, yumurtlama oluyor ve catliyor,hormonlar Iyi.
Sebebsiz olmayinca insan ister istemez kafaya takiyor ve malesef etkileniylrsun.

Amin inşallah darisi tüm benim gibi isteyenlerin ve bekleyenlerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…