• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters rahim ?

zeytin26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
118
2
116
Denizli
merhaba kızlar
ters rahmi olan varmı?
ve ters rahimle sorunsuz bir şekilde hamiş olan varmı çok tedirginim sizinle paylaşmak istiyorum 2 yıldır uğraşıyoruz acaba ters rahimdenmi? kaynaklanıyor sizce

arkadaşlar benim yengeminde tersti hamile kaldı şimdi 3 tane çoçugu var sorun olmadı ama herkese göre degişiyormu bilemiyorum doktorlara sormak lazım yinede

benim annemin rahmi tersmiş, gördüğünüz üzere sağlıklı bir evladı var :))
zamanında yani bundan 20 küsür sene önce doktorun dediği, aldırmak istersen aldıramazsın demiş. bi onu biliyorum ters rahim hakkında. ama 20 küsür sene önce çocuk sahibi olunuyorsa şimdi haydi haydi olunuyordur.

benimde ters insanların sağ yada sol elini kullanması gibi gayet doğal bişeymiş..dr. söyledi..
herkesinki boynuz gibiyse bizimki kalp gibi...

Benimde rahmim tersmis doktorum ilk muayenemde soyledi ve sadece bilgin olsun diye soyluyorum herhangi bir sorun yaratmaz dedi. yani korkulacak bir durumumuz yok...

evet benimde öyle imiş sanırım dr. dedi annem sordu çocuk olmasına engelmi doktor herhangi bi engel teşkil etmez dedi.

benım anemınde ters rahım ve evlendıınnın 3ayında hamiş olmus ve sımdı 3 kardesız bende de aynı sorun ve hamıle kalmaya engel deıl dedı dr doguma yakın kendılıınden donermıs ve dogum yaptıktan sonra yıne ters rahım olarak eskı halıne donermıs inş. yardımcı olmusumdr

benim rahmiminde ters olduğunu söylemişti doktor şuan 28 haftalık hamileyim ve hamile kalmaya engel olmadığını biliyorum. benimde merak ettğim doğumda bi sıkıntı oluyormu acaba.

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: sımıdı dr dan geldım 8 hafta 5 gunluk hamıleyım bebişi zor gorduk rahım ters dedı ve ben problem olurmu dıye sordum hayır olmaz dedı ılerıkı zamanda duzelıyormus:Ddelikafadulden hıcc kafanızı yormayın yanı normal bırsey

benim anneminde rahmi tersmiş 2 yıl boyunca çocuk sahibi olamamışlar doktor anneme bi iğne vermiş 2 babamında spermi azmış o da iğne yemiş ve 2 ay sonra ablama hamile kalmış annem daha sonra hiç tedavi görmeden 2.5 yıl sonrada bana hamile kalmış annem.
benim rahmimde dar ve uzunmuş doktora hamile kalmam için engelmi dedim valla allah vermedikten sonra herşey engeldir dedi ama bi anormallik değildir hamile kalmadığın için böyle gebe kalınca kendini toparlar dedi.

benim anneminde rahmi tersmiş 2 yıl boyunca çocuk sahibi olamamışlar doktor anneme bi iğne vermiş 2 babamında spermi azmış o da iğne yemiş ve 2 ay sonra ablama hamile kalmış annem daha sonra hiç tedavi görmeden 2.5 yıl sonrada bana hamile kalmış annem.
benim rahmimde dar ve uzunmuş doktora hamile kalmam için engelmi dedim valla allah vermedikten sonra herşey engeldir dedi ama bi anormallik değildir hamile kalmadığın için böyle gebe kalınca kendini toparlar dedi.

canım slm benim rahimde ters çok dr. gittim hiç birisi engel olur demedi tüp bebek merkezinde prof. gittim o tek engeldir dedi bana:(( oda zaten ticari düşünüyor normaldir dedim bende ama kalamıyorum ben hamile 1.5 yıl oldu gerçi tek tüpümde tıkalı benim ama benım annemınde ters rahimi 3 çocugu var mesela oluncada oluyor sevgiyle kal canım

benimde rahmim ters ama 3 dr gittim hiçbiri engeldir demedi. Belki biraz uzayabilir ama engel olduğunu sanmam ki zaten gebe kalmayı zorlaştıran nedenlerde ismi de geçmiyor. Yumurtlama görevini yaptığı ve kist vb sorunlar olmadığı sürece tüplerde ve hormonlarda da bir sorun yoksa hamile kalınabilir... Hatta hamilelikte düzeliyormuş normal haline dönüyormuş. Ama doğum yapınca yine eski halini alıyor mu bilmiyorum. Eğer normale dönme olmazsa sanırım sezeryan yapılıyor. Sonradan da mesela bir çocuk doğurduktan sonra bile rahminde dönme olanlar olabiliyor ama benimki doğuştan.. Bir sorun olmaz ınşallah...

merhaba...
Benım komsum yazın dogum yaptı ve rahmı tersmıs...Ters oldugu ıcın bır turlu normal yoldan gebe kalamamıs..Hastanede rahmı duzeltıorlarmıs eve gelene kadar gerı donuyormus...En sonunda muayenehanede duzeltıp hemen o anda asılama yapmıslar ve tutmus...Dogumunuda yaptı,cokta tatlı saglıklı bır oglu var 7 aylık :) Ikıncıyı dusunyor sımdı ama tekrardan aynı asmalardan gecmesı gerekıyor asılama ıcın cnm...Yanı bı sıkıntın olmaz canım herseyın tedavısı mumkun artık...

ozlmcim ilişki düzeyin nasıl oluyodu.benimde rahim ters nasıl olcak bilmiyorum nasıl ilişkiye giriyodun

Back
X