Teşekkür ederim. Ben de bi kayıp yaşadım doktora sorduğumda rahimle bi alakası yok ve engel değildir sesi ama en iyisini yaşayan bilir tabiBenim de ters hatta ilişki sırasında çok ağrı yapıyor hamile değilim ama o sebepten değil pco var. Tedavi görüyorum. Annemin de tersmis bana ve bicok sağlıksız gebelik yaşamış . Dr lar engel olmadığını söylüyorlar canım. Ben de çok araştırdım bunu ilk öğrendiğimde eskiler engeller diyor ama ben ters rahimde dogmusum. Allahın takdiri neticede. Çok takmamaya çalış canim
Maşallah. Allah bağışlasın. Peki gebelik doğum Nasıl geçmişti rahim ters olunca Ağrı'sı falan çok mu oluyorRahimim ters. Çocuk için hiç ugrasmadık. Ne zaman korunmasak gebe kaldım çok şükür. 3 çocuğum var, 2 ile 3 arasında bir kurtajim var. Bebek canlanmamisti.
rahmi ters olupta hamile kalan var mı süreç Hakkı'nda bilgi verirseniz sevinirim
Evet adet sancısı ters rahimden kaynaklanıyor demişti. Bende de aksine hiç sancı falan olmazdı onun için aklıma dahi gelmezdi kürtajdan sonra doktor muayene ederken öğrendimSadece 3. Gebeligim sıkıntılı oldu. 2 sezeryan sonrası gebelik kilo da olunca sıkıntı oldu biraz. Ben ilk evlendigimde alttan bir muayene olayım bir şeyim var mı diye gittiğimde öğrendim.. Adetlerim sancılı olurdu ve her adet döneminde ishal de olurdum. Ters rahimle alakası var mı bilmem.
Doğum normal miydi pekiBende ters rahimim oldugunu yeni ogrendim 5 senelik evliyim bir cocugum war 4 yasinda ikinciyi deniyoruz ama olmuyor 10 aydir muayne icin gittigimde tesadufen ogrendim ki daha oncesindede mauayne oldugum ildu ama hicbir doktor solemedi ilk defa duydum ama bir sorun yaratmadigni soledi doktorum
Doğum normal miydi peki
Doğum normal miydi peki
canm benimde rahmim ters :) ve üç aylık bi kızım var cok şükür hemde normal doğum elhamdulillah ters rahim hamileliğe engel değil merak etme sadece ilişki de ve regl oldugunda biraz sancılı ve agrı olabiliyor korkulcak bişiy yok yani :)rahmi ters olupta hamile kalan var mı süreç Hakkı'nda bilgi verirseniz sevinirim
Ay maşallah Allah bağışlasın. İnşallah benim de öyle olurcanm benimde rahmim ters :) ve üç aylık bi kızım var cok şükür hemde normal doğum elhamdulillah ters rahim hamileliğe engel değil merak etme sadece ilişki de ve regl oldugunda biraz sancılı ve agrı olabiliyor korkulcak bişiy yok yani :)
inşallah cnm benim sabret allah gönlüne göre veersinAy maşallah Allah bağışlasın. İnşallah benim de öyle olur
Amin cümlemizin gönlüne göre versin inşallahinşallah cnm benim sabret allah gönlüne göre veersin
Maşallah hadi hayırlı olsunKizlar rahmim ters ama ikinciye hamile yim dun ogrendim yarin kan testi sonucumu alicam
Sara merhaba...bende ters rahimliyim 8 aydir gebelik olusmadi...sen su an gebssin sanirim rabbim kucagina almayi nasip etsin ....varmidir tavsiyen gebeligin nasil olustu...yardimci olursan cok mutlu olirimAy maşallah Allah bağışlasın. İnşallah benim de öyle olur
Sadece 3. Gebeligim sıkıntılı oldu. 2 sezeryan sonrası gebelik kilo da olunca sıkıntı oldu biraz. Ben ilk evlendigimde alttan bir muayene olayım bir şeyim var mı diye gittiğimde öğrendim.. Adetlerim sancılı olurdu ve her adet döneminde ishal de olurdum. Ters rahimle alakası var mı bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?