Ters tepki vakaları yaşayanlar :-))

flocke

topiclerin güzin ablası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
6.333
830
113
Diğer
hiç sevgiliniz ya da eşinizde bir şeyi hedefleme amaçlı olarak naz,kapris,ya da trip yaptığınız olup da geri teptiği oldu mu?:26:
birilerinden muhakkak duymuşsunuzdur 'İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORSAN AĞLA!'...:1: bir de bunu uygulayan da 3-5 kişiyi biliyorsanız,ve bunu sarsılmaz bir reçete olarak kabul ediyorsanız,ilk sıkıştığınız anda büyük harflerle yazdığım cümle kafanızda yankılanır ve siz direk onu uygulamaya geçersiniz...ama o silah hiç geri tepti mi?sevdiğiniz hepten zıvanadan çıktı mı?
ya da 'bitti tamam...' tripleri yaptığınızda,arkanızdan koşacağını adınız gibi biliyorsunuz ama onun yerine sesi geliyor 'sen bilirsin yallah....':27:...
bu ve buna benzer bir vaka hiç yaşadınız mı?hangi 'gizli silahınız' nasıl geri tepti ve durumu tekrar nasıl tamir ettiniz?

ben yaşamadım hiç böyle bir şey. ki uygulamam da zaten. arkadaşım yaşadı ama ordan biliyorum. bazı durumlarda ağlardı konu çok büyükse sevgilisi de dayanamazdı kapatırdı konuyu ya da kendi hallederdi. yıllar böyle geçti sözlendiler nişanlandılar. nişanlılık dönemi sorumluluklar arttı her şey zorlaştı. yine bir konuyla ilgili tartıştılar. konuyu net hatırlamıyorum. epey sürdü tartışma halleri. bir hafta civarı falan. sonra en sonunda yine ağlamış zeki arkadaşım. nişanlısı da aaa yeter ama artık, sen her ağladığında ben tüm sorunları halledemem. kusura bakma böyle bir eş de istemem deyip atmış nişanı. şu an bu çocuk evli eşi de hamile. benim saf arkadaşım da kaybettiği bu kısmet için şimdi gerçekten ağlasın. çünkü gerçekten harika bir adamdı

ben yaşamadım hiç böyle bir şey. ki uygulamam da zaten. arkadaşım yaşadı ama ordan biliyorum. bazı durumlarda ağlardı konu çok büyükse sevgilisi de dayanamazdı kapatırdı konuyu ya da kendi hallederdi. yıllar böyle geçti sözlendiler nişanlandılar. nişanlılık dönemi sorumluluklar arttı her şey zorlaştı. yine bir konuyla ilgili tartıştılar. konuyu net hatırlamıyorum. epey sürdü tartışma halleri. bir hafta civarı falan. sonra en sonunda yine ağlamış zeki arkadaşım. nişanlısı da aaa yeter ama artık, sen her ağladığında ben tüm sorunları halledemem. kusura bakma böyle bir eş de istemem deyip atmış nişanı. şu an bu çocuk evli eşi de hamile. benim saf arkadaşım da kaybettiği bu kısmet için şimdi gerçekten ağlasın. çünkü gerçekten harika bir adamdı
fazla naz aşık usandırır misali olmuş bu da....:9:

valla diğerlerini bilmem de ağlama olayı bana çok eskilerde kaldı geliyor, erkekler yemiyor yani zaten erkekler de bizden narin artık (iki torba taşıyınca belleri kopuyor beyfendilerin)

valla diğerlerini bilmem de ağlama olayı bana çok eskilerde kaldı geliyor, erkekler yemiyor yani zaten erkekler de bizden narin artık (iki torba taşıyınca belleri kopuyor beyfendilerin)

doğru diyosun öyleler. ama çok şükür nişanlım öyle değil. ben yorgunken beni hep taşır bırak iki torbayı:9:

bencede ağlamak eski türk filmlerinde işe yarıyor anca:31:

gerçi kadınlarında numara olsun diye ağladığını pek sanmıyorum:26:

benim bi taktiğim yok, başlığı takip edip taktik öğrencem
:97::27::27:

Son düzenleme:
fazla naz aşık usandırır misali olmuş bu da....:9:

öyle de olmuş olabilir tabi:9: ama çocuk haklıydı. onunlamı uğraşacak. karısı bişr dediğini iki etmiyomuş öyle diyo adam şu an bana. iyiki evlenmişim eşimle falan diyo gözünün içine bakıyo. böyle şeylerle sevdiğini kaybetmek çok kötü bişey

Ne kadar cok aglarsan artık bagısıklık oluyo nasılsa aglar aglar susar dıye dusunuluyo bence.
sürekli yapılan bısey anlamını yitiriyo karsı taraf ıcın sıkıcı bı hal almaya baslıyor.
aglamadıgın zamanlara sasar hale gelecegine konusarak cozmek daha mantıklı.

Trip tafra vs genelleme yapmak istemem ama cogu ılıskıde vardır bence
ınsan ıstedigi bıseyı yaptırmak ıcın naz yapabılır ama dozunu ıyı ayarlamak gerek
erkekler sıkıntıya gelemeyen varlıklar:31:

benim de öyle bir arkadaşım vardı,kıs komple kapristen oluşmaydı hakketten.sevgilisi yanına gelince anında suratı filan değişirdi.çocuk da bi efendi bi kibardı ki sormayın...bigün ben,eşim bu arkadaş ve sevgilisi hep beraber adalara gitmiştik.arkadaş dozunu artık nasıl ayarlayamadıysa,bizi bile o kaprisinle boğmuştu.
tepeye çıktık aya yorgi'nin olduğu yere.arkadaş bi karış suratla önden,bu garibim çocuk da arkasından koşturuyo...yukarda artık çocuğa nasıl bir daral geldiyse 'eeee yeter be!' diip hepimizi orda bırakıp aşağa doğru indi tepeden.
arkadaş durakladı sonna arkasından bi koşuşturması var ki sormayın...ama artık çok geçti,çocuk bi daha dönmedi ona...

bencede ağlamak eski türk filmlerinde işe yarıyor anca:31:

gerçi kadınlarında numara olsun diye ağladığını pek sanmıyorum:26:

benim bi taktiğim yok, başlığı takip edip taktik öğrencem
:97::27::27:
tikkatli ol ters tepmesin gari...:9:

öyle de olmuş olabilir tabi:9: ama çocuk haklıydı. onunlamı uğraşacak. karısı bişr dediğini iki etmiyomuş öyle diyo adam şu an bana. iyiki evlenmişim eşimle falan diyo gözünün içine bakıyo. böyle şeylerle sevdiğini kaybetmek çok kötü bişey

bu yorumdan yanı olaydan sonra ılıskımdekı tripleri sıfıra ındırgemeyı planlıyorum.
trip yapmak istedigimde bu yorum gelıcek aklıma umarım basarabılırım sıfırlamayı:18:.

hihih bu konu tam benlikmis :) ben istisnasiz her kavgamizda yasiyorum bunu. kendisinin bu zamana kadar vazgecemedigi tek huyu. mesela en son trip atmak icin 'iyi ben donuyorum o zaman!' dedim. 'tamam don.' dedi. bundan sonra sana senin gibi davrancam derim evet oyle yap der, kapatiyorum telefonu derim oldu gorusuruz der. ben sinirden deli olurum ne telefon kapatirim, ne onun gibi davranabilirim ne geri donebilirim. beni cileden cikarir. bagira cagira kavga ederiz. ses yukseldikce icinden cikilmaz bi duruma gelir ben aglarim, o da biraz sessiz kalir sonra tamam gel buraya diye sarilir. ozur dileriz barisiriz. uzatmadan barisabiliyoruz ama o kavga kismi cok yoruyo. sinirden bogazima gelip bisey oturuyo. kotu bi huy malesef. her turlu huyundan vazgecirdim bundan geciremedim.:84:

benim de öyle bir arkadaşım vardı,kıs komple kapristen oluşmaydı hakketten.sevgilisi yanına gelince anında suratı filan değişirdi.çocuk da bi efendi bi kibardı ki sormayın...bigün ben,eşim bu arkadaş ve sevgilisi hep beraber adalara gitmiştik.arkadaş dozunu artık nasıl ayarlayamadıysa,bizi bile o kaprisinle boğmuştu.
tepeye çıktık aya yorgi'nin olduğu yere.arkadaş bi karış suratla önden,bu garibim çocuk da arkasından koşturuyo...yukarda artık çocuğa nasıl bir daral geldiyse 'eeee yeter be!' diip hepimizi orda bırakıp aşağa doğru indi tepeden.
arkadaş durakladı sonna arkasından bi koşuşturması var ki sormayın...ama artık çok geçti,çocuk bi daha dönmedi ona...

:1::1: tebrik ediyorum çocuğu doğru yolu bulmuş, kızdan aşağı inen yol
:1:

bence her şeyin bir dozu olmalı. hiç kimse süreki kapris trip çekemez. bizde hiç olmaz mesela. inşallah da hep böyle sürer

:1::1: tebrik ediyorum çocuğu doğru yolu bulmuş, kızdan aşağı inen yol
:1:
napar şimdi bilmem,ben onu en son bıraktığımda acıklı acıklı günlükler tutuyordu çocuğa...deri kaplamalı bi ajandaydı hemide...:9:
ajanda dolduğunda adresine postalayacaktı...ama sanmam ki çocuk dönsün...giden gitti gari...:5:

ben trip atmıyorum ya, mesela arabada bi tartışma çıktıysa, bak arabadan incem demiyorum, direk kırmızı ışıkta inip, onu sap gibi bırakıp hızlıca uzaklaşıyorum, buna deli oluyo, ohhh canıma değsin:63::63:

ben trip atmıyorum ya, mesela arabada bi tartışma çıktıysa, bak arabadan incem demiyorum, direk kırmızı ışıkta inip, onu sap gibi bırakıp hızlıca uzaklaşıyorum, buna deli oluyo, ohhh canıma değsin:63::63:
bu daha etkili bi yöntem ama...sürekli ayağını denk almalı...

seninki pek tehlikeliymiş canım ya :52:

Back
X