Ters tepki vakaları yaşayanlar :-))

benim çok gururuma dokunuyor ağlamak,ağlamam gereken zamanda bile yapamam asla..değilmiki taktik olarak kullanayım..mümkün değil..

ama triplerimin ters teptiği oldu,haklıyken bide üste özür dilettiği :)) ama çocukluk zamanlarımızda olurdu,şimdi herkes nerde durması gerektiğini ve gerekeni yapmasını biliyor..

bayanlar ne gereksiz trip yapın nede basiretsizçe ağlayın erkekler hiç hoşlanmıyor..

bulaşıkları yıkamak istemem hiç bir zaman nedense her akşam belim ayağım başım gibi uzuvglarım yemekten sonra bulaşık saatinde ayağa kalkar acındırıcı halde gözler süzülerek eşime ayyy off dedimmi ardından tüh bulaşıklarda kaldı bu akşam halledermisin tamam cevabını alırdımki artık yemiyor kötüysen doktora gidelim o kadar kötü değilsen düzelince halledersin bende kötüyüm diyor :53:

Çooook yıllar önceydi, daha ergen dönemlerimizde... :82:
Buluştuk, sevgi kelebeği gibi geziyoruz...
Otobüse bindik, valla konu neydi hiiiç hatırlamıyorum, ben trip atmaya başladım...
O da kızdırıyor hala beni...
Bak dedim delirtme beni inerim otobüsten...
İnersin inemezsin derken durakta amcanın biri inerken attım ben de kapından kendimi aşağı bi çırpıda :10:
Benim ki şoka girdi otobüsten inemedi de...
Ben sanıyorum ki o da inecek, yooo otobüs bildiğin hareket etti, bu gidiyor :18:
Ben sap gibi kaldım durakta tek başıma...
Bi sonraki durağa yürümeye başladım, hani diyorum orda iner kesin gelir yanıma...
Gelmedi ya kaç durak yürüdüm gelmedi :43:
Aradım en sonunda paşa paşa bi de artistlik yapıyorum ''iskeledeyim çabuk yanıma gel'' :27:
Olsun getirttim işte ayağıma... :37:
Çok kızmıştı ama çok...
Bi daha yaparsan diye başlayan çok cümle duydum o gün :24:

bulaşıkları yıkamak istemem hiç bir zaman nedense her akşam belim ayağım başım gibi uzuvglarım yemekten sonra bulaşık saatinde ayağa kalkar acındırıcı halde gözler süzülerek eşime ayyy off dedimmi ardından tüh bulaşıklarda kaldı bu akşam halledermisin tamam cevabını alırdımki artık yemiyor kötüysen doktora gidelim o kadar kötü değilsen düzelince halledersin bende kötüyüm diyor :53:

ben de regl dönemindeyken bu tarz birşey söylerim genelde o zaman bi bakıyorum benimki artık oturma odasına kaçmış muhatap olmuyo :60::60:

Ayyy benim bir arkadaşım vardı kız.sanki sevgilisiyim gibi ona buna trip atıyodu.yine bi konuda trip atarken ben bor patllamışım buna :D ondan sonra fazla atamadı çünkü konuşmuyoruz :)) valla o kızdan sonra erkekleri anladım çok trip atanlar cidden çekilmiyolar :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X